Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Príbeh ako z rozprávky: Krásnemu páru všetci závidia! Nebáli sa riskovať a žijú ako králi

Riley a Elayna sa nebáli riskovať Zobraziť galériu (4)
Riley a Elayna sa nebáli riskovať (Zdroj: Instagram/Elayna_C)

LONDÝN - Dokázali by ste hodiť svoj starý život za hlavu a plaviť sa na lodi po celom svete s človekom, ktorého skoro vôbec nepoznáte? Austrálska vlogerka a filmárka Elayna Carausuová (22) to urobila a svoje rozhodnutie vôbec neľutuje. Risk jej priniesol zmenu, po akej vždy túžila a navyše získať peniaze na nákladnú cestu tiež nie je až taký problém.

Najšťastnejší pár na svete ľudia nenávidia: Neuveriteľne krásna dvojica provokuje týmto VIDEOm!

Elayna pracovala v Grécku ako hudobníčka pre cestovnú kanceláriu, keď stretla Rileyho Whiteluma, ktorý mal v tom čase práve v pláne vydať sa cestu loďou. Nedávno kúpil v Taliansku jachtu s názvom La Vagabond a opustil svoju prácu v Austrálii, aby si splnil svoj sen, aj keď nemal o plachtení ani len potuchy. Pár sa do seba zamiloval a dievčina súhlasila, že pôjde s ním.

"Bolo to pre mňa vcelku veľké rozhodnutie," napísala Elayna na svojom vlogu a dodala, že netušila, či sa jej bude takýto život páčiť, ale Rileyho mala naozaj rada, takže sa držala hesla, že lepšie je povedať "áno" ako "nie" a potom tráviť čas premýšľaním, čo by bolo keby.

FOTO Príbeh ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Elayna_C)

Odhodlaná dvojica už oboplávala Martinik, Sv. Luciu, Grenadu aj Francúzsku Polynéziu a ďalšie oblasti. Zatiaľ čo väčšina ľudí by si asi pomyslela, že ísť na loď s niekým, koho sotva poznáte, je číre šialenstvo, Riley si myslí, že s Elaynou urobili dobre a financie sa im darí držať pod kontrolou vďaka tomu, že si sami lovia ryby a najmä píšu o svojej ceste na internete a natáčajú videá.

FOTO Príbeh ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Elayna_C)

Vďaka platforme nazývanej Patreon, ktorá umožňuje nezávislým umelcom tvoriť veci s pomocou verejnosti, ľudia darujú určité množstvo peňazí za film, maľbu, atď, sa im už podarilo zarobiť 4000 dolárov. Svoju fanúšikovskú základňu majú aj na Youtube, kde si obľúbilo už 90-tisíc ľudí. Elayna napísala, že je to ako splnený sen, pretože spočiatku svoje filmy nakrúcala iba pre priateľov a rodinu v Austrálii, ale teraz si vďaka nim môžu udržať svoj životný štýl, z čoho sú v siedmom nebi.

FOTO Príbeh ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Elayna_C)

Viac o téme: RileyElayna Carausu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu