Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gabrielle (21) zarobí za jednu selfie na internete viac, než modelky za celý týždeň!

Gabrielle Epsteinová
Gabrielle Epsteinová (Zdroj: Instagram/gabbyepstein)

BRISBANE - Austrálčanka Gabrielle Epsteinová má iba 21 rokov, ale už prišla na to, aká môže byť výhodná sila internetu. Kým kedysi musela celý celý týždeň makať ako obyčajná modelka, teraz jej stačí, aby zavesila na web jedinú svoju fotografiu a zarobí rovnaké peniaze. Ako je to možné?

Najšťastnejší pár na svete ľudia nenávidia: Neuveriteľne krásna dvojica provokuje týmto VIDEOm!

Dôvod jej úspechu je jednoduchý, ale vedie k nemu cesta, ktorej cieľ sa nepodarí dosiahnuť každému. Gabrielle je krásna žena a podarilo sa jej získať na Instgrame takmer 700-tisíc fanúšikov, čo pre ňu znamená zároveň aj bohatý zdroj príjmov. Stačí, aby vo svojom profile zverejňovala fotografie zo svojho každodenného života doplnené nenápadným umiestňovaním reklamných produktov a zárobok je na svete.

Každá snímka v priemere generuje okolo 25-tisíc lajkov a firmy sa doslova trhajú, aby sa priživili na Gabriellinej popularite. Tá potom za finančnú odmenu podporuje ich oblečenie, šperky, nápoje  či kozmetické prípravky. "Určite zarobím viac peňazí z Instagramu, 100-percentne," vyjadrila sa Austrálčanka pre Coast Bulletin Gold.

Asi pred rokom a pol cestovala za prácou do Brisbane, ale po odrátaní nákladov, provízie pre agentúru a zaplatení daní, jej zostalo veľmi málo. Preto sa rozhodla vydať inou cestou a zaradiť sa medzi instagramové celebrity, ktoré považujú inzerenti za zlatú baňu, akonáhle dosiahnu číslo 100-tisíc nasledovníkov.

Gabrielle má navyše tú výhodu, že si sama stanovuje podmienky a podporuje iba výrobky, ktoré sama používa alebo má rada. Okrem toho má právo príspevok po štyroch týždňoch vymazať.

 

byron baby.

Fotka uverejnená používateľom Gabrielle Grace Epstein (@gabbyepstein),

 

happy place.

Fotka uverejnená používateľom Gabrielle Grace Epstein (@gabbyepstein),

Viac o téme: Gabrielle Epsteinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu