Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nenávidená aj zbožňovaná: Tínedžerka (16) ohuruje na internete svojím životom pracháčky

Lilli Hymowitzová
Lilli Hymowitzová (Zdroj: instagram/lillievehymo)

NEW YORK - Svoj prvý mobilný telefón dostala v siedmich rokoch, na oslave jej 16. narodenín vystúpil spevák Jason Derulo a viac ako 10-tisíc nasledovníkov na Instagrame jej môže život bohatého dievčatka len ticho závidieť. Lilli Hymowitzová, známa aj ako "Prom Queen of Instagram", je kvôli jej stretávaniu sa so slávnymi ľuďmi a výstrelkami rozmaznaného dieťaťa zdrojom zbožňovania aj strašnej žiarlivosti.

Najšťastnejší pár na svete ľudia nenávidia: Neuveriteľne krásna dvojica provokuje týmto VIDEOm!

Tínedžerka z newyorského Manhattanu si svoju popularitu na Instagrame založila na fotografiách dokumentujúcich jej chvíle strávené s priateľmi, na pláži, pri bazéne, na jachte, v exkluzívnych nočných kluboch, obklopená známymi modelkami či spevákmi. Nebráni sa ani polonahým záberom v posteli, či dôkazom o tom, že už v takom mladom veku popíja alkohol a má niekoľko tetovaní.

 

now it's just about now

Fotka uverejnená používateľom living lightly (@lillievehymo),

Lilli navštevuje jedenásty ročník elitnej súkromnej školy, ktorá stojí 45-tisíc dolárov za rok a miestni tínedžeri ju považujú za "cool", a to aj napriek tomu, že jej životný štýl väčšína detí v krajine nikdy nezažije a ani nepochopí. Jej rodičia jej totiž nestanovujú takmer žiadne hranice, takže si môže v podstate robiť, čo chce.

Rodičia sa rozviedli, keď mala sedem rokov. Jej otec, finančný manažér, sa druhýkrát oženil a má s novou ženou šesťmesačného syna. Jej matka si taktiež našla nového partnera a Lilli často chodieva na večierky so svojimi staršími sestrami Jennou a Cloe, ktoré študujú na Duke University,

Sláva je však pre mladé dievča niekedy aj otravná, pretože dostáva správy od starších mužov a rôznych neprajníkov. A okrem toho nevie, či s ňou chcú chalani randiť preto, aká je, alebo preto, že ich označí menovkou na Instagrame.

 

are we talkin teams?!

Fotka uverejnená používateľom living lightly (@lillievehymo),

 

lil trip

Fotka uverejnená používateľom living lightly (@lillievehymo),

Viac o téme: Lilli Hymowitzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu