Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bizarné VIDEO umelkyne: Nahá žena v lese takmer nakrútila vlastnú smrť, zachránila ju náhoda

Tak táto umelkyňa má rozhodne guráž.
Tak táto umelkyňa má rozhodne guráž. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Niekedy sa veci vedia pekne zvrtnúť. Hilde Krohn Huse, pôvodom Nórka žijúca v Londýne, je umelkyňou telom aj dušou. Preto sa rozhodla pre ambiciózny projekt, ktorý sa však takmer neskončil dobre. Táto 26-ročná dievčina totiž ostala nahá visieť na strome prichytená lanom o nohy. Nebyť priateľa, ktorý ju počul kričať o pomoc, mohla dopadnúť veľmi zle.

Hilde je študentkou umenia a v rámci koncoročnej práce sa rozhodla, že natočí samú seba v skutočne nezvyčajnej polohe. Na videu vidno, ako si nahá vsúva nohy do pripravených slučiek na lane prevesenom cez strom. „Video končí, keď sa kamera vypne, ale ja som ešte ďalších 30 minút kričala o pomoc,“ hovorí umelkyňa o svojom nepríjemnom zážitku. Nakoniec ju v lese neďaleko miesta menom Aukra našiel kamarát, po 3,5 hodinách, informuje webstránka Daily Mail.

„Cítila som sa hrozne, keď som to video videla prvýkrát, všetko som zažívala odznova. Po prebudení na druhý deň som si však uvedomila, že to je celkom slušná práca,“ tvrdí Hilde a nemýli sa. Spoločnosť Bloomberg vybrala práve jej koncoročný projekt spolu s ďalšími 37 prácami pre svoju vernisáž. Film nazvaný „Visenie v lese“ si tak budú môcť pozrieť všetci návštevníci výstavy venovanej absolventom. 

Viac o téme: UmelkyňaKoncoročná prácaDesivé video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu