Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

A je to tu zas! Toto VIDEO má už konečne potvrdiť, že nás navštívili mimozemšťania

Kto sa zase hral s počítačom?
Kto sa zase hral s počítačom? (Zdroj: YouTube)

USA - Na oblohe pri hraniciach medzi Spojenými štátmi americkými a Mexikom malo prísť k zaujímavej udalosti. Dvaja údajne nezávislí svedkovia tu nakrútili lietajúci tanier. Na záberoch to síce skôr vyzerá ako hračka na diaľkové ovládanie, ale niektorí odborníci na UFO sú vraj presvedčení, že tento podivný objekt je mimozemskou loďou.

Je to UFO zamaskované za mrak? VIDEO ukazuje veľmi podivnú udalosť na oblohe!

Quintero v Mexiku a José Salvador v Texase využili svoje kamery a dali si tú námahu, aby urobili záznam objektu, ktorý sa vznášal cca 90 až 150 metrov nad ich hlavami. Podľa nich mal rotujúci predmet veľkosť auta combi.

Obaja očití svedkovia tvrdia, že nepočuli žiadny hluk, ale cítili akési neviditeľné vibrácie. Po tom, čo sa dostali zábery na internet sa hneď vyrojilo kopec "expertov", ktorí potvrdili, že to nemôže byť nič iné, ako kozmická loď. Ostatní skeptici, ale už neboli až tak nadšení a video označili za podvod a výsledok počítačovej úpravy.

Iní sa zase domnievajú, že ide diaľkovo ovládaná model, prípad človekom vyrobenú vojenský stroj. Je to síce tiež za vlasy pritiahnutý predpoklad, ale predsa len o niečo menej, ako že v ňom sedia malí zelení mužíčkovia. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: USAUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu