Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blbec provokoval býka s horiacimi rohmi: VIDEO, ako ho zviera zničilo

Tento býk si s toreadorom rozhodne poradil.
Tento býk si s toreadorom rozhodne poradil. (Zdroj: YouTube)

MADRID – Festival San Fermin, ktorý sa každoročne koná v Španielsku, rozhodne púta dostatok pozornosti. Do ulíc sa totiž vypustí stádo býkov, ktoré nemajú v úmysle nič iné, ako sa čo najskôr prehnať hŕbou ľudí pred sebou. Tento rok si však jeden mladík vymyslel novinku, býkovi v aréne zapálil rohy. Keď sa však zahrávate s ohňom, ľahko sa popálite!

Celú situáciu, ako mladík býka provokuje, natočili na video viacerí prítomní turisti. Objavuje sa tak v posledných pár dňoch na rôznych sociálnych sieťach. Keď sa býk, ktorého zrejme horiace rohy ani trošku netešia, konečne rozhodne dať mladému mužovi krutú príučku, prichádza skutočne extrémne rýchla reakcia.

Býkovi sa podarilo vyjsť za mladíkom po schodoch, prehodil si ho cez hlavu, čo zrejme nikto nečakal. Mladík následne spadol na krk, škaredý pád vyzeral naozaj vážne. Avšak keď dopadol až pod vežu, trochu nadvihol hlavu. Ostatní toreadori ho okamžite odtiahli bokom v snahe ochrániť ho od ďalšieho útoku. Nie je jasné, čo sa s mladíkom stalo.

Tento rok sa počas festivalu zranilo už 11 ľudí, 30-ročného Brita v panvovej oblasti nabral poltonový býk. Museli ho odviezť do nemocnice, informoval o tom britský portál Metro.co.uk. Zranilo sa aj päť Američanov vo veku od 21 do 28 rokov a pätica Španielov v uliciach Pamplony. Tridsaťosemročného muža z USA býk bodol do podpazušia.

Viac o téme: FestivalBeh s býkmiSan Fermin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu