Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena (24) si robila ovocný kokteil: Do smrti na to nezabudne, zničilo jej to život

Tysha pri incidente utrpela popáleniny Zobraziť galériu (2)
Tysha pri incidente utrpela popáleniny (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mladá žena z južného Londýna sa bojí, že zostane zjazvená až do konca života po tom, ako jej pri robení ovocného kokteilu vybuchol mixér. Išlo pritom o úplne nový kus a nebol práve najlacnejší.

Dvadsaťštyriročná Tysha Stapletonová si minulý týždeň kúpila z teleshoppingu za sto libier (139) mixér. Už pri druhom použití ale zaznamenala technický problém. Otvorila poklop a pokúsila sa zistiť príčinu. No vtom prístroj vybuchol a jeho horúci obsah zasiahol fitness inštruktorku do tváre, krku a hrudníka.

"Šťava nemala byť horúca, ale počas mixovania sa musela nejako prehriať. Tá bolesť bola príšerná. Strašne ma pálila koža, videla som, ako mi z viečka visí koža. Myslela som, že som oslepla," povedala matka jedneho synčeka portálu dailymail.co.uk. Tysha pri nehode utrpela popáleniny druhého stupňa. Podľa vlastných slov vyzerala ako monštrum. Teraz sa bojí, že jazvy už nikdy nezmiznú a bude znetvorená do konca života.

Žena (24) si robila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Výrobca mixéra, firma NutriBullet, incident nechce komentovať. Momentálne ho preskúmava a jej zástupcovia len uviedli, že "zaistia, aby boli dodržiavané najvyššie štandardy kvality".

Viac o téme: MixérPopáleniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu