Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Anna (†21) si chcela len spraviť selfie z mosta: Zrazu sa ale všetko tragicky zmenilo!

Anna Krupejnikovová
Anna Krupejnikovová (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Mladá Ruska, študentka cestovného ruchu, Anna Krupejnikovová je ďalšou obeťou snahy urobiť si peknú selfie. Počas zábavy vonku s kamarátmi sa údajne oprela o zábradlie mosta, aby sa vyfotografovala, ale zrútila sa z výšky 12 metrov. Pád neprežila.

FOTO Anna (†18) si chcela spraviť "ultimátnu selfie": Zodvihla nohu a spálilo ju 27-tisíc voltov!

K tragédii došlo počas osláv narodenín Anninho 19-ročného kamaráta. Partia si zabezpečila okružnú jazdu autobusom okolo Moskvy a zastavila sa pri moste, aby si spravila zopár fotiek hlavného mesta.

Vášnivá tanečníčka, ktorú delilo od dovŕšenia 22 rokov len niekoľko týždňov, sa odpojila od hlavnej skupiny, aby si urobila selfie. Keď sa oprela o zábradlie a nastavila fotoaparát pred svoju tvár, stalo sa niečo so zábranou a ona sa zrútila z mosta.

"Pred pár mesiacmi sme sa s ňou stretli, mala sa stať jednou z našej partie, bola tichá, ale vždy veselá, a keď sme sa dostali na miesto, kde zomrela, chceli sme si urobiť nejaké fotografie. Zrazu som počul výkrik a niekto povedal: "Anna padla." Myslel som, že to bol vtip, ale potom som videl reakciu ľudí, ktorí šli okolo a pozerali sa na tú stranu mosta," uviedol jeden z členov skupiny, Anton (19).

Miestne médiá informovali, že polícia vyšetruje, či dievčina pila, ale priatelia miestnej televízii povedali, že nikto v autobuse nepil a párty bola iba o kamarátoch, ktorí sa stretli a dobre sa bavia.

Policajná hovorkyňa Julia Ivanovová potvrdila, že vyšetrujú Anninu smrť a tiež zisťujú, kto je zodpovedný za údržbu zábradlia na moste.

Viac o téme: MostSmrťMoskvaSelfieAnna Krupejnikovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu