Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapený majiteľ kaviarne: Na kamere uvidel zlodeja, no našiel ducha!

Je to duch?
Je to duch? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Majiteľ kaviarne mal dojem, že na záberoch z bezpečnej kamery vidí, ako sa do jeho podniku vlámal zlodej, a tak nelenil a privolal políciu. Na veľké počudovanie mužov zákona, aj samotného vlastníka, ale nebolo po vlamačovi ani stopy. Žeby šlo o ducha?

Záhadná tvár na kanadskom útese: Na neprístupnom mieste objavili niečo tajomné!

Michael Bristow (50) privolal policajtov potom, čo si všimol zlovestnú temnú postavu na jeho bezpečnostnej kamere. Štyria dôstojníci sa preto vyzbrojení paralyzérmi ponáhľali do Coffee House v Louthe, v grófstve Lincolnshire, ale po zlodejovi či vlámaní nenašli ani stopy.

Po opätovnom posúdení záberov z kamerového systému je Bristow presvedčený, že v jeho podniku straší. Muž, ktorý má tri dospelé deti a jedného vnuka, uviedol, že sa na záznam pozrel niekoľkokrát a videl na ňom niekoho s priemernou výškou, kto mal na sebe oblečené tričko.

"Keď však dorazila polícia, nenašla žiadneho zlodeja ani žiadne známky o násilnom vniknutí. Nič nebolo ukradnuté a ani porušené, polícia mi povedala, že to musel byť duch," opísal Bristow zásah, ktorý sa odohral 24. júna o pol jedenástej v noci.

"Niektoré z dievčat, ktorí tu pracujú, si všimli podivné dianie už predtým. Je to veľmi stará budova, jedna z najstarších v meste. Je to bývalý sklad," vysvetlil majiteľ.

Servírka Ceejay Lilesová (21) bola za dva roky, ktoré tam už pracuje, svedkyňou viacerých zvláštnych incidentov. Zatiaľ sa podľa Bristowa vždy našlo nejaké vysvetlenie, ale tentokrát si podľa nej asi bude musieť muž priznať, že tu naozaj nie je niečo s kostolným poriadkom.

Podľa zamestnankyne Sarah Clapsonovej (29) tu bol v jednu noc aj Bristowov syn a videl vo vnútri malé dievčatko.

Viac o téme: DuchKrčma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu