Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešný pilot (31) Ryanairu odhalil svoju druhú tvár: Za to, čo písal na Facebooku, by si zaslúžil!

Iain by mal zvážiť, čo vypúšťa z úst Zobraziť galériu (2)
Iain by mal zvážiť, čo vypúšťa z úst (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Navonok sympatický a fešný mladík, no vo vnútri zrejme aj poriadne arogantný horenos. Pilot leteckej spoločnosti Ryanair si urobil poriadnu hanbu po tom, ako si otvoril ústa na špacír a neohľaduplne sa vyjadroval na adresu niektorých cestujúcich.

Tridsaťjedenročný Iain Alexander Inglis si rád uťahuje z pasažierov svojich letov. A navyše sa nehanbí ich kritizovať na Facebooku, keď ich nedávno nazval "kreténmi". Nemiestne žarty si napríklad robil z mladého bradatého muža, ktorého videl, "ako sa tichučko modlí a bozkáva podlahu na londýnskom letisku Stanstead".

 

Mladík vybabral s Ryanairom: Chceli od neho šialený poplatok, teraz naň môžu zabudnúť

Minulý mesiac, keď Ryanair zmenil podmienky sedacieho poriadku vo svojich lietadlách, poznamenal: Všetkým pasažierom Ryanairu odkazujem, že sedadlá sú im automaticky priradené, už si nemôžu sadnúť tam, kde chcú. Tak prečo sa stále staviate do rady ako nejaké hlúpe ovce? Začnite už konečne používať svoj mozog." Jeden z jeho 700 priateľov na Facebooku mu na to odvetil: "Kámo, je to úplne normálne, pretože ak by to nespravili, ich batožina by sa ocitla na druhom konci lietadla."

Fešný pilot (31) Ryanairu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Inglis, ktorý pochádza zo škótskeho Edinburghu, pred pár dňami vyvolal rozruch aj kvôli fotografii, na ktorej pózuje s čiapkou vyrobenou zo staniolu. Vraj preto, lebo sa dozvedel, že 56 minút strávených vo výške deväť kilometrov vystavuje pilotov UV žiareniu rovnajúcemu sa dvadsiatim minútam stráveným v soláriu.

Fešný pilot (31) Ryanairu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Predstavitelia írskych nízkonákladových aeroliniek voči pilotovi nijako nezasiahnu, ani ho za nevhodné komentáre nepotrestajú. "Nevyjadrujeme sa k nezmyslom zverejňovaným na sociálnych sieťach," stroho vyhlásil hovorca spoločnosti.

 

Viac o téme: PilotRyanairIain Alexander Inglis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu