Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarný prípad na letisku: Muž spravil pri kontrole bláznivú vec a vyvolal hotovú hystériu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nie všetci ľudia sú ostrieľaní cestovatelia a na letisku majú problém už len zorientovať sa, nieto si ešte naštudovať, čo všetko si môžu zobrať na palubu. Logika ale v niektorých prípadoch nepustí a ťažko sa dá napríklad ospravedlniť, ak niekto chce nechať živú mačku prejsť kontrolou určenou na príručnú batožinu a osobné veci. Ale zjavne aj také prípady sa stávajú.

Na toto si dajte veľký pozor: Slová, za ktoré môžete na letisku dostať mastnú pokutu!

Na letisku v Los Angeles sa odohral bizarný incident, pri ktorom bezpečnostným pracovníkom aj ostatným prítomným vstávali vlasy dupkom. Istý muž sa tu totiž pokúsil nechať zröntgenovať svoju mačku.

Zaujímavosťou je, že ju namiesto prenosnej klietky prevážal v taške a keď prišiel čas vyložiť z tašiek veci a položiť ich do košíkov, muž nechal prejsť kontrolou aj svojho domáceho miláčika.

Svedkyňa Sara Benincasaová z Brooklynu v USA na Twitteri uviedla, že v tej chvíli nastala na mieste hotová hystéria. Bezpečnostní pracovníci začali na muža kričať. "Videla som vytiahnuť ľudí z radu za nože. Zbrane. Ale nikdy som nevidela zlosť bezpečnostných pracovníkov, keď chcel tento chlapík dať svoju mačku pod röntgen," napísala.

Hovorca bezpečnostnej služby na letisku tento incident pre LA Weekly potvrdil. Je však dosť možné, že sa to nestalo prvýkrát, čo niekto niečo také urobil.

Toto je vraj on, hlavný vinník.

Viac o téme: MačkaLetiskoRontgenLos Angeles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu