Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ryanair vo veľkom oslavuje: Spustil akciu, ktorá nemá obdoby, aj pre Slovákov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Webové stránky nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair budú pravdepodobne v najbližších dňoch zaplavené záujemcami, ktorí chcú využiť nevšednú a navyše časovo obmedzenú ponuku. Aerolínie pri príležitosti 30. výročia od ich prvého letu začali s predajom milióna lacných leteniek, za sedadlo zaplatíte iba 19,85 eura.

Mladík vybabral s Ryanairom: Chceli od neho šialený poplatok, teraz nedostanú nič!

Priaznivci cestovania by už pomaličky mali zisťovať, čo všetko v ponuke vlastne je. Predaj sa začal dnes o polnoci a skončí v nedeľu 12. júla taktiež o polnoci. Zabookovať si môžete lety medzi septembrom a koncom januára.

Ryanair vo veľkom oslavuje:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ryanair.com)

"V stredu 8. júla si pripomíname 30. výročie prvého letu spoločnosti Ryanair z Waterfordu do Gatwicku a na oslavu a poďakovanie našim zákazníkom sa vrátime späť do roku 1985, s jedným miliónom miest len za 19.85 €," uviedol marketingový riaditeľ spoločnosti Kenny Jacobs.

"Tento 19.85-eurový výpredaj ušetrí zákazníkom ďalších 125 miliónov eur. Jedna vec, ktorá sa nezmenila, je naše cestovné, aj naďalej ponúkame najnižšie európske letecké tarífy, s najväčšou sieťou liniek a najlepšími službami," dodal.

Viac o téme: VýročieLetenkyRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu