Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Otec (†45) dostal z úradu list: Zrútil sa, synovi poslal desivú sms a urobil drastickú vec!

Ian Sandywell
Ian Sandywell (Zdroj: Facebook)

STOKE-ON-TRENT - Jeden kus papiera vám dokáže úplne zruinovať život. Keď Ian Sandywell obdržal vyúčtovanie týkajúce sa výživného, ostal v šoku. Vedel, že toľko peňazí nikdy nedá dokopy, a tak sa rozhodol celú vec vyriešiť tým najradikálnejším spôsobom. Zabil sa.

Ian dlhé roky neplatil na svojho syna, ktorý má teraz 22 rokov, výživné. Vlani v novembri dostal od Agentúry pre podporu detí list, v ktorom mu to všetko zúčtovali a dopracovali sa k výslednej sume 11 tisíc libier (cca 15 tisíc eur). Veľmi ho to rozrušilo a hneď volal manželke Jo Ann. "Bol veľmi rozrušený a plakal do telefónu. Veľmi ho znepokojilo, že mesačne od neho chceli splátku vyše päťsto libier. Spomínal, že sa chce odvolať. Na konci nášho rozhovoru sa ale upokojil a normálne sme sa rozlúčili," povedala.

Otec (†45) dostal z
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Keď sa však o pár hodín neskôr vrátila z práce domov, čakal na ňu najhorší pohľad v živote. Iana našla ležať v garáži. Obeseného. Vyšetrovatelia uviedli, že Ian si so svojím synom Benom v osudný deň vymenil asi štyridsať sms správ. Okolo pol tretej mu adresoval drsné slová: "Vymaž si ma zo svojho života prosím. Idem sa obesiť." V poslednej esemeske napísal: "Je mi to ľúto Ben, ľúbim ťa." Pitva odhalila, že Sandywell mal v tele vysoké množstvo alkoholu.

Rodina vedela, že otec o pár hodín umrie: Posledná spoločná večera a potom smrť

Polícia prípad uzavrela ako samovraždu. Ian sa zabil zo zúfalstva, pretože nemal z čoho zaplatiť výživné. Podľa manželky nikdy nemal samovražedné sklony, takže zrejme konal v skrate. Informoval denník Daily Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu