Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOP 10 FOTO sveta, ako ho nechceme vidieť: Takto hrozivo vyzerá preľudnenie Zeme!

Ropná katastrofa v oceáne Zobraziť galériu (3)
Ropná katastrofa v oceáne (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Zatiaľ čo väčšina Slovákov prežíva každodennú rutinu, Zem trpí. Neustále narastajúci počet obyvateľov nie je len nič nehovoriace číslo, sú to tony odpadkov, enviromentálne katastrofy, výruby a pálenie lesov či uhynuté zvieratá plné plastov. Tieto fotografie majú človeku pripomenúť, prečo sa oplatí chrániť prírodu, bez nej

Vlny ľudstva: Pohľad na Mexico City, v ktorom žije takmer 30 miliónov obyvateľov, dáva predstavivosti riadne zabrať. (Pablo Lopez Luz)

TOP 10 FOTO sveta,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Nákupy: Obchodný dom v indickej Kalkate praská vo švíkoch, konzumný spôsob života sa stáva chorobou mladej generácie. (Brett Cole)

Skleník: Kam len vaše oko dovidí, všade sú skleníky. A nie je to ani tak ďaleko, stačí zájsť do Almerie v Španielsku. (Yann Arthus Bertrand)

TOP 10 FOTO sveta,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Vlna špiny: Indonézsky surfer Dede Surinaya chytil vlnu v zátoke na Jáve, najľudnatejšom ostrove na svete. (Zak Noyle)

Neuveriteľne pravidelné: Polia v Číne sú rozdelené ako podľa pravítka, prírodu v tomto smere prekonal človek. (Google Earth/2014 Digital Globe)

Dobytok sa pasie: Brazílskym kravám na fotografii je jedno, že vedľa horí amazonský prales, zrejme sa im to stáva často. (Daniel Beltra/Greenpeace)

Ropa vládne svetu: Aj v Kanade, kde nedávno objavili novlé ložiská ropy, to možno bude o chvíľu vyzerať rovnako, ako v kalifornskej oblasti Kern River. (Mark Gamba/Corbis)

The Kern River Oil Field, discovered in 1899, covers an area of 10,750 acres in a rough oval extending over the low...

Posted by Mark Gamba on 9. december 2010

Iba mŕtvy vták: Na vzdialených atoloch je pohľad na mŕtveho albatrosa rozkladajúceho sa na pláži úplne normálny. Požil veľa plastu, no v civilizovanom svete si to nikto nepripúšťa. (Chris Jordan)

This is what the goose looks like after we milk all of the golden eggs out of them... This is an albatross died due to...

Posted by Jay Go on 5. jún 2012

Krása Haiti: Slamy v Port-au-Prince, hlavnom meste jedného z karibských rajov, sú odrazom smutnej reality - chudoby obyvateľstva. (Google Earth/2014 Digital Globe)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu