Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

FOTO, ktoré vyvolalo rozruch po celom svete: Mysteriózne svetlo v tvare UFO nad Holandskom

Pôvod svetielkujúceho UFA je neznámy Zobraziť galériu (2)
Pôvod svetielkujúceho UFA je neznámy (Zdroj: Harry Perton)

GRONINGEN - Veľká záhada obklopuje zjavenie sa čudného neidentifikovateľného lietajúceho predmetu tyrkysovej farby nad Holandskom. Na nebi svietielkovalo len pár sekúnd, no i to stačilo na vyvolanie búrlivej diskusie a konšpirácií.

Blogger Harry Perton nedávno fotil búrku na severe Holandska, keď sa mu zrazu do záberu "priplietol" neznámy objekt. UFO vyzerajúce ako medúza emitovalo zelené svetlo, ktoré sa za ním ťahalo ako dlhá stopa.

FOTO, ktoré vyvolalo rozruch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Harry Perton)

"Pozeral som z okna a videl a zbadal prenádhernú oblohu plnú mrakov. Keď prestalo pršať, vyšiel som von, aby som si to odfotil. V jednej chvíli mi niečo prebliklo pred očami. Najprv som myslel, že je niečo s mojím fotoaparátom, ale objektív bol čistý. Potom mi napadlo, že to bol možno blesk. Ale doma, keď som si fotky pozrel pozornejšie, som na jednej z nich objavil UFO," vysvetlil Harry.

FOTO, ktoré vyvolalo rozruch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Harry Perton)

 

Svetielkujúce UFO sa objavilo aj vo vesmírnom múzeu!

Odkedy snímku jej autor zverejnil na internete, ľudia sa dohadujú o tom, aký je pôvod tajomného úkazu. Zatiaľ čo jedni sú presvedčení, že pochádza z vesmíru, Perton hľadá skôr racionálnejšie a pozemskejšie vysvetlenie tejto záhady. "Osobne v UFO neverím. Podľa mňa to bolo skôr niečo meteorologické. Možno len lúč slnka vykukol cez oblaky a vyvolal takýto efekt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu