Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Väzeň (25) posexoval dve príťažlivé dozorkyne: Dohra ich "aktu" je vskutku bizarná!

Delgado a jeho dve sexuálne Zobraziť galériu (3)
Delgado a jeho dve sexuálne "pomocníčky". (Zdroj: úrad šerifa)

WASHINGTON - Zahrávať sa s ohňom sa väčšinou nevypláca. Svoje o tom vedia aj americké dozorkyne Jill Curryová (38) a Brett Robinsonová (32), ktoré sa dopustili v práci niečoho naozaj neprístojného. V miestnosti pre upratovačky si to rozdávali s jedným z väzňov, ktorý bol odsúdeným sexuálnym delikventom. Ten si nielenže užil, ale teraz ich navyše obe plánuje žalovať za obťažovanie.

Jeng-Li Delgado-Galbani tvrdí, že mal niekoľko sexuálnych stretnutí v tmavom kumbáli s oboma ženami, hoci s každou oddelene. Podľa jeho slov však k tomu bol donútený.

Brett Robinsonová a Jill Curryová  slúžili v objekte s maximálnou ochranou na technickom oddelení a po prevalení škandálu ich obe vyhodili. Pripustili, že väzňa pustili z cely kvôli sexu, ale cítia sa byť podvedené a zmanipulované.

Brett Robinsonová a Jill Curryová
Zobraziť galériu (3)
Brett Robinsonová a Jill Curryová  (Zdroj: úrad šerifa)

Curryovú, ktorá sa v tej dobe vydala za zástupcu šerifa, navyše za jej čin v marci odsúdili na štyri roky a dva mesiace za mrežami.

Delgado-Galbani, ktorý sedí v okresnej väznici vo Washingtone, sa teraz zastrája, že bude žiadať náhradu škody. Okrem vyhlásení o sexuálnom zneužívaní sa tiež sťažuje na zlú kvalitu jedla, ktorú mu poskytli v apríli a v máji.

Mladík z Oregonu je údajne za mrežami za manipuláciu svedkov, sexuálne obťažovanie, falošnú prísahu, obťažovanie, napadnutie a nezákonné použitie zbrane. Ženy si zjavne svojho milenca vedeli dobre vybrať.

Jeng-Li Delgado-Galbani
Zobraziť galériu (3)
Jeng-Li Delgado-Galbani  (Zdroj: úrad šerifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu