Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Perverzná knižka pre deti pohrajte sa s guľkami pobúrila: Rodičia v šoku, ani ju nečítajte!

(Zdroj: amazon)

BRATISLAVA - Otrasné, určite nie pre naše deti! Takto znejú reakcie ľudí na text knihy, ktorá má byť určená pre deti. Kniha s názvom Chceš sa hrať s mojimi loptičkami? vyvolala búrlivé reakcie. Pozrite si jej obsah a posúďte sami.

"Tu a tam sa objaví knižka, ktorá chce prebudiť detského ducha radosti a smiechu u mladých ako aj u starých. Chceš sa hrať s mojimi loptičkami? je práve jednou z takýchto kníh, plná nevinnosti a s istotou pobaví každého člena vašej rodiny," píše o knihe internetový obchodnícky gigant Amazon.
 
Ibaže kniha vyvolala pobúrenie medzi dospelými. Sugestívne narážky na hranie sa s loptičkami väčšina pochopila po svojom. Na prvý pohľad nevinné hranie sa s loptičkami u dospelých vyvolali pohoršené reakcie. Svedčia o tom aj komentáre ľudí. "Nie som si istý, či je to kniha pre deti alebo pre dospelých," znel jeden z príspevkov pod videom.
 
Na videu žena postupne číta text knihy a popisuje ako sa deti s nimi hrajú. Text z jednej strany znie: "Sally mi stiskla guľky tak silno, až vyzerali smiešne. Vždy keď sa hrám so Sally...skončím s modrými loptičkami."
 

Posúďte sami

 
 
 
Zaujímavosťou je, že ju asi pred piatimi rokmi vydali iba v sto kusoch. Zlom nastal až vtedy, keď ju jedna pani prerozprávala a nahrala na video. Potom ju zavesila na YouTube a virál bol na svete. Keď as pôvodní autori o tomto videu dozvedeli, spadla im sánka.
 
Za pár dní si ho pozrelo až päť miliónov ľudí. Spoločnosť Bum Bum Books preto sa rozhodli, že sa pokúsia vyzbierať z verejnej zbierky peniaze, aby ju mohli znova dať tlačiť. A darí sa im to skvele, z plánovaných vyše 7 tisíc dolárov im ľudia prispeli sumou vo výške takmer 24 tisíc dolárov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu