Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nové VIDEO šialenca na streche bratislavskej MHD: Keď to zbadal vodič... !

Riskuje život pre chvíľu adrenalínu Zobraziť galériu (2)
Riskuje život pre chvíľu adrenalínu (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Koleduje si o veľké problémy. Mladý Slovák sa rád vozí na strechách autobusov a neprestal s tým ani po tom, ako ho kvôli tomu začala vyšetrovať polícia. Vo štvrtok dokonca zverejnil ďalšie video, ktoré zachytáva jeho šialenú adrenalínovú jazdu.

Tento týždeň Slovenskom obletelo video zachytávajúce Michaela, ako sa v popoludňajších hodinách vozí na streche autobusu 21 smerujúceho do bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Polícia začala na jeho základe konať a prípad vyšetruje. "Zverejnené zábery berieme ako podnet na prešetrenie udalosti. Skutok sme zaevidovali ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Nové VIDEO šialenca na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

No ani tieto slová neodradili Michaela od toho, aby podobný kúsok zopakoval. Včera zverejnil ďalšie video, ktoré už nakrútil sám za asistencie svojho brata. Opäť si tu užíva jazdu na streche mestskej hromadnej dopravy a na riziká spojené s týmto adrenalínovým dobrodružstvom sú mu očividne ukradnuté. Keď vodič autobusu zistil, že na streche sa vezie pasažier, z pochopiteľných dôvodov ho požiadal zísť dolu, hoci mladík argumentoval tým, že má lístok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu