Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšie VIDEO šialenca zo strechy bratislavskej MHD: Nahneval SBS-károv, nechýbala polícia

Keď je teplo, na schladenie postačí aj fontána. Zobraziť galériu (3)
Keď je teplo, na schladenie postačí aj fontána. (Zdroj: Youtube/Brothers Zboncak)

BRATISLAVA - V apríli tohto roka sa z neznámeho mladíka stala mediálna hviezda. Stačilo mu, aby sa vyškriabal na strechu autobusu MHD a nechal sa povoziť po Bratislave. Videá jeho jazdy, ktoré najprv zverejnili náhodní okoloidúci, aj neskôr aj on sám, sa dostali do televíznych správ a mali za následok prešetrovanie zo strany polície. Ako sa však zdá, odvážlivca to nijako neodradilo od nových šialených kúskov. Podľa sloganu "zabi rutinu, nie seba" sa počas horúcich dní osviežil vo viacerých fontánach. Pokým prizerajúci sa mali z jeho výkonu pasiu, SBS-kári sa netvárili práve nadšene. A samozrejme nechýbala ani polícia.

Vaše tipy

Dni sú horúce, nikomu sa nič nechce, najradšej by každý šiel k vode, prípadne vyjedol mrazničku s nanukmi a len tak kvasil hore pupkom. Vyzerá to však tak, že niekoho takáto nuda už riadne nebavila, a preto sa rozhodol, že s ňou zatočí. V prípade mladíka známeho zo strechy autobusu sa to rozhodne nemohlo udiať klasickým spôsobom. Preto nehrozila žiadna návšteva kúpaliska, prírodnej pláže alebo bazéna. Chcelo to niečo zaujímavejšie.

Verejnosť pobavil mladík na streche autobusu: Polícia zakročila, už to vyšetruje!

"Tentokrát sme sa vybrali do rozhorúčených ulíc Bratislavy. Michaelovi bolo strašne teplo a napadlo ho, že sa ide okúpať do fontány,  zavolal Michelle a tá nadšene súhlasila, že sa pridá a že všetko bude natáčať. Vyskúšali fontánu v Eurovei, kde mali incident s ochrankármi, následne sa presunuli do fontány na Šafárikovom námestí, kde ich skasírovali policajti a na záver rozradostnili deň ľuďom na Hviezdoslavovom námestí. Michael si nakoniec vzal k srdcu rady prihliadajúcich a išiel si skočiť a zaplávať do Dunaja," objasnili nám motív a priebeh autori nového bláznivého nápadu, pri ktorom nemohla chýbať kamera.

Ďalšie VIDEO šialenca zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Brothers Zboncak)

Ďalšie VIDEO šialenca zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Brothers Zboncak)

"Videá sú prejavom zábavy, slobody a čistej radosti zo života. Ideou je ukázať ľudom, že sa veci dajú robiť aj inak. Duo z Bratislavy vnáša nezvyčajné situácie do života bežných ľudí a tým ich zabávajú a inšpirujú k neobvyklým činom," domnievajú sa tvorcovia.

Výraz na tvárach SBS-károv a pýtanie si občianskeho preukazu ale vypovedá skôr o tom, že nie pre každého to bola obrovská zábava a všeličo sa mohlo aj nepríjemne zvrtnúť.

Viac o téme: TeploFontánaPlávanieBratislavaDunaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu