Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žene (†45) spadli vo výťahu kľúče: Mŕtva na dne šachty, kvôli svojmu synovi (2)

Matka so synom ešte vo výťahu Zobraziť galériu (2)
Matka so synom ešte vo výťahu (Zdroj: YouTube)

NINGBO - K veľkej tragédii došlo na východe Číny. Dvojročný chlapec sotil do matky a tá spadla do výťahovej šachty. Jej manžel nielenže prišiel o ženu, ale sa navyše bojí, že syn bude až do konca života musieť žiť s pocitom viny na svojich pleciach.

Štyridsaťpäťročná Xie Hong Fengová bola pred niekoľkými dňami vyniesť smeti aj so svojím synčekom. Dolu šla výťahom, v ktorom jej zhruba z piateho poschodi vypadli do šachty kľúče. Poprosila preto správcu budovy Yanga Shaa, aby jej ich pomohol vytiahnuť.

"Povedal som jej, že môžem vytiahnuť výťah o jedno poschodie vyššie a dvere nechám otvorené, aby mohla nájsť svoje kľúče. Išiel som sa potom pozrieť, či ich má, ale našiel som tam už len jej syna. Opýtal som sa ho, kde má mamu, odvetil, že ju sotil dolu," uviedol Yang. Keď sa pozrel na dno šachty, videl tam ležať nehybné telo.

Žene (†45) spadli vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Muž okamžite privolal políciu. Tá ale bohužiaľ nemá záznam o tom, čo sa stalo, k dispozícii má len záznamy zvnútra výťahu, takže nevieme, čo presne sa stalo. Ak ale chlapec povedal, že do nej strčil, budeme to musieť akceptovať ako pravdu. Obvinenia voči nemu vznášať nebudeme s ohľadom na jeho vek a to, že podľa všetkého šlo o nešťastnú náhodu.

Vdovec po Hong je zúfalý. "Najsmutnejšie na tom je, že nielenže je moja manželka mŕtva, ale môj syn si bude pravdepodobne celý život vyčítať, že môže za jej smrť," poznamenal smutne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu