Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia samovražda tínedžerky: Múdra a talentovaná Kristínka (†16) si vybrala krutú smrť!

Nikto netuší, prečo by sa Kristínka rozhodla pre takú strašnú smrť. Zobraziť galériu (3)
Nikto netuší, prečo by sa Kristínka rozhodla pre takú strašnú smrť. (Zdroj: repro tv joj, ZŠ Bojná, kumade.sk)

BOJNÁ – Požiar slamy v dedinke Bojná v okrese Topoľčany sa zmenil na tragédiu. V horiacich balíkoch slamy totiž hasiči objavili telo mladého dievčaťa. Ukázalo sa, že zrejme ide o 16-ročnú Kristínku D., šikovnú žiačku a talentovanú hudobníčku. Vedľa tela ležala guľovnica, nikto v dedine však nechápe, čo by mohlo Kristínku rozrušiť natoľko, že by sa rozhodla spáchať samovraždu.

Podľa informácií, ktoré sa podarilo získať televízii JOJ, Kristínka sa pohádala s mamou a odišla z domu. To bolo večer. Keď sa v noci nevrátila, otec šiel jej útek ohlásiť na políciu. Krátko na to hasiči objavili telo. „Zo stohu slamy uvideli kolegovia trčiacu ruku,“ povedal hovorca nitrianskych hasičov Viliam Pánsky.

Ďalšia samovražda tínedžerky: Múdra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro tv joj, ZŠ Bojná, kumade.sk)

Nájdené telo zrejme patrí práve nezvestnej Kristínke. Poľovnícka zbraň túto teóriu podporuje, nakoľko Kristínkin otec je poľovník. Zbraň bola poslaná na expertízu, aby sa zistilo, či skutočne ide o smrtiaci nástroj. Telo dievčaťa ležalo v horiacich stohoch slamy pomerne dlho, hasiči museli najprv všetku slamu odstrániť pomocou techniky.

„Slušné, fešné, inteligentné dievča,“ opísal Kristínku muž z Bojnej, ďalšia šokovaná obyvateľka dodala: „Chodila v nedeľu čítať do kostola.“ Okrem toho Kristínka chodila aj na karate, vo svojej kategórii dosahovala výborné výsledky. Na konci štúdia dostala ocenenie od riaditeľky školy za študijné výsledky a reprezentáciu školy.

Ďalšia samovražda tínedžerky: Múdra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro tv joj, ZŠ Bojná, kumade.sk)

Polícia vylúčila cudzie zavinenie, nikto však nenachádza dôvody pre to, čo zrejme Kristínka urobila. Ako prváčka na gymnáziu v Topoľčanoch mala pred sebou sľubnú budúcnosť, a to najmä vďaka výborným študijným výsledkom. Umiestnenia z rôznych šachových súťaží zase prezrádzajú, že bola veľmi inteligentným dievčaťom. Okrem toho chodila na súkromné hodiny hry na husliach na základnej umeleckej škole v Topoľčanoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu