Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prostitútky v Rusku zaviedli prevratné zmeny: Raj pre dôchodcov, inšpiroval ich Putin!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: orange.co.uk)

MOSKVA - Jeden z najstarších striptízových klubov v Moskve si zobral príklad z prezidenta Vladimira Putina pre vlastný "protikrízový program": znížil striptérkam výplatu o desať percent a zaviedol "sociálne zľavy" pre dôchodcov.

"Všetkých dôchodcov čaká tridsaťpercentná zľava na striptíz a súkromný tanec," populárnym novinám Komsomoľská pravda hovorkyňa klubu Viola Mirovová. Zľava platí od 21:00 do 24:00, avšak uplatniť ju ide iba po predložení dokladu preukazujúceho, že klient je skutočne dôchodcom, a osvedčenie od kardiológa. "Máme tu tak pekné dievčatá a chlapcov, že srdce nemusí také vzrušenie vydržať," vysvetlila hovorkyňa.

Pracovníci v nočnej zábave vraj podobne ako všetci ruskí občania pociťujú dopady ekonomickej krízy a chápu, že podnik sa musí prispôsobiť novým podmienkam. Súhlasili preto so znížením výplaty o desať percent, ako to urobil tento mesiac Putin. Ten znížil výplatu aj premiérovi Medvedevovi a ďalším štátnym činiteľom.

Ďalším "protikrízovým opatrením" v podniku, ktorý sídli na moskovskej adrese Mieru, majú byť zľavy pre penzistov, ktorým má príliv emócií z tanca striptérok zvýšiť chuť do života a celkovo povzbudiť organizmus.

"Dôchodcovia ako nikto iný potrebujú podporu a pozornosť. Nechcem tvrdiť, že ľudia po pätdesiatke sú naši najbežnejší hostia, ale v klube neplatia žiadne vekové obmedzenia. Nech prídu aj šesťdesiatníci a sedemdesiatníci. Hlavne, aby im to zdravie dovolilo," nechala sa počuť hovorkyňa.

Podľa novín sa tento klub stáva priekopníkom v téme sexuálneho života v Rusku. Tamojšia ekonomika sa dostala v priebehu minulého a začiatkom tohto roku do vážnych problémov v dôsledku výrazného poklesu cien ropy a pod tlakom sankcií, ktoré proti Rusku prijali západné krajiny kvôli úlohe Ruska v ukrajinskej kríze. Komsomoľská pravda sa však nezmienila o výške vstupného do klubu ani o výške odmien tanečníc či tanečníkov.

Prostitútky v Rusku zaviedli
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu