Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Starosta robí hanbu celému mestu: VIDEO, ako strápnil tínedžerku pred 50 tisíc ľuďmi!

Chúďa dievča
Chúďa dievča (Zdroj: YouTube)

SAN BLAS - Ak je reč o strápňovaní na verejnosti, starosta mesta v Mexiku by o tom mohol vydať knihu. Nedávno sa rozšantil pri príležitosti oslavy svojich narodenín. Do rozpakov dostal jednu slečnu, ktorej na pódiu pred stovkami ľudí nadvihol sukňu.

Hilario Ramirez Villanueva vie, ako nahnevať obyvateľov mesta San Blas, ktorému starostuje. Pred časom sa priznal k tomu, že počas svojho prvého funkčného obdobia, keď bol ešte členom pravicovej politickej strany PAN, kradol z verejnej kasy. Vraj je to v poriadku, lebo nešlo o veľkú sumu peňazí. Tento týždeň sa zas stal terčom kritiky po tom, ako zámerne zahanbil mladú dievčinu.

Pred pár dňami mal štyridsaťštyriročný Hilario narodeniny a oslávil ich naozaj vo veľkom štýle, keď na pobreží Tichého oceánu usporiadal megavečierok. V jednej chvíli rozkokošený starosta vyskočil na pódium, na ktorom hrala kapela El Recodo a vyzval do tanca mladú ženu z publika. A potom jej zrazu nadvihol sukňu a päťdesiattisícovému davu ukázal jej nohavičky. Faux-pas, ktoré nepotrebuje žiadny komentár.

Napriek tomu, že dievčina nemala ani osemnásť rokov, sa našlo len málo ľudí, ktorí Ramireza za jeho netaktné správanie kritizovali. Odvahu ozvať sa našli len ženské aktivistky. Villanueva všetko ešte zhoršil tým, že im poslal domáce spotrebiče ako žehličky, chladničky a sporáky. Hoci potom vyhlásil, že "akceptuje rovnosť žien a mužov a uznáva právo žien na rozvoj ako človeka", no jeho činy hovoria presný opak.

Narodeninový večierok stál v prepočte viac ako 900 tisíc eur. Podávalo sa na ňom 1 200 000 pív a mäso z päťdesiatich kráv, ktoré boli pre túto príležitosť porazené. "Je mi jedno, čo sa o ňom hovorí. Náš starosta vie, ako usporiadať skvelú párty. A zato má môj hlas v akýchkoľvek voľbách," povedal účastník oslavy Irinei Galindo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu