Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Dievčina (21) zabudla, kde zaparkovala: Keď auto našla, hanbila sa ako pes!

Fallon nedávno prežila blond moment
Fallon nedávno prežila blond moment (Zdroj: Facebook)

STOCKPORT - Mladá Britka požiadala verejnosť o pomoc pri pátraní po svojom aute. Na tom by ešte nebolo nič zvláštne, keby si za všetko nemohla sama. Zabudla totiž, kde svojho tátoša zaparkovala, keď išla na pohovor. Teraz sa kvôli tomu poriadne hanbí, no hlavné je, že má auto už doma.

Dvadsaťjedenročná Fallon Jeromeová z anglického Southapmtonu šla tento týždeň na pracovný pohovor do firmy, ktorá poskytuje opatrovateľské služby. Na svojej Seat Ibize, ktorú si kúpila začiatkom marca za 4000 libier (5600 eur), vyrazila z rodného Southamptonu do mesta Stockport, kde zaparkovala.

Potiaľto bolo ešte v poriadku. Problém nastal, keď po pohovore vyšla von a auto nikde. Angličanka ho hľadala niekoľko hodín, no svoj Seat nenašla. V zúfalstve teda kontaktovala políciu. Tá zistila, že vozidlo nebolo odtiahnuté, ani sa nepodieľalo na spáchaní trestného činu. Záhada teda pokračovala.

Frustrovaná Jerome siahla po poslednej štipke nádeje a s prosbou o pomoc sa obrátila na sociálne médiá. "Je mi jedno, že teraz vyzerám ako blázon, pretože ním zrejme aj som. Som nahnevaná, celú noc som preplakala, som fakt zúfalá. Keď ho niekto uvidí, nech mi dá prosím vedieť," posťažovala sa.

Jej plán zafungoval a krátko nato mala už svoj Seat opäť doma. Bola zaparkovaná neďaleko budovy, v ktorej bola na pohovore. "Ďakujem pekne za pomoc. Bolo to odo mňa hlúpe, budem si na to dávať pozor. Mala som jednoducho svoj blond moment," dodala šťastná Fallon, ktorá mimochodom prácu dostala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu