Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Modelka (21) natáčala porno v knižnici: Oplzlo odhalený rozkrok a masturbácia pred ľuďmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WINDSOR - Alexandra Morria z mesta Windsor na juhozápade kanadského Ontaria si krátila "dlhé chvíle" naozaj originálnym spôsobom. Za tri mesiace stihla v miestnych knižniciach natočiť až 50 lascívnych videí, ktoré streamovala naživo a záujemcovia si ich tak mohli pozrieť v priamom prenose. Polícia však už sexuchtivej dievčine klepla po prstoch.

Morria, ktorá používala nick lislecrett, natáčala, ako sa odhaľuje a masturbuje v priestoroch knižníc, pričom jej nevadilo ani to, že sa okolo nej pohybujú ľudia. V niektorých prípadoch bolo dokonca možné v pozadí zhliadnuť aj deti.

"Boli sme dosť v šoku," povedala generálna riaditeľka jednej z knižníc Kitty Popeová. "V januári sme sa dozvedeli o mladej žene, ktorá sa fotila nevhodným spôsobom. Keď na to personál prišiel, snažil sa zistiť, o koho ide. Nechcela sa však identifikovať, tak ju požiadal, aby odišla," dodala riaditeľka.

Morriu tiež podľa televízie CTV vyšetruju za nahrávanie videí v kaviarni. Právnik dievčiny uviedol, že je to pre ňu veľmi stresujúce. Dostalo sa jej neočakávaného množstva pozornosti. Ale za týchto okolností je na tom celkom dobre. "Môžem povedať, že spolupracuje s polícou a dodržiava všetky jej nariadenia. Po dobu vyšetrovania však už nebude komunikovať s médiami," informoval jej právnik.

Morria si však zavarila aj u modelingovej agentúry, ktorá ponúkala jej fotky. Keďže porušila podmienky zmluvy a vykonávala sexuálne akty na verejných miestach, okamžite ju vyhodili. Našťastie sa jej aspoň podarilo zachrániť pred väzením, keď zaplatila kauciu a pred súdom sa za svoje obscénne činy objaví 15. apríla.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu