Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexi letuška (31) dostala padáka: O prácu prišla kvôli tomuto VIDEU

Zuhal bola príliš sexi Zobraziť galériu (2)
Zuhal bola príliš sexi (Zdroj: YouTube)

ISTANBUL - Mladá modelka, ktorá pracovala aj ako letuška pre spoločnosť Turkish Airlines, prišla o prácu. Jej šéfom sa totiž nepáčilo video, ktoré nakrútila v snahe podporiť svoju kariéru v modelingovom biznise. Vraj bolo príliš sexi, aj vy si to myslíte?

Zuhal Sengulová sedela na dvoch stoličkách. Popri tom, že bola zamestnaná v tureckých aerolinkách, si privyrábala aj ako modelka. Lenže jej nadriadení o tom nevedeli. Dozvedeli sa to až po tom, ako sa jej snímky objavili v istom talianskom magazíne a na internete zas kolovalo video z priebehu fotenia.

Zuhal bola príliš sexi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Tridsaťjedenročná kráska okamžite dostala padáka. Turkish Airlines priznali, že je to v dôsledku toho, že v Turecku čoraz viac naberá na sile konzervatívny islam, čo ovplyvňuje aj nálady obyvateľstva. Aerolinky tak museli sprísniť predpisy pre svojich zamestnancov, napríklad minulý rok zakázali letuškám nosiť rúž a farebný mejkap.

"Našim zamestnancom, ktorí pracujú v sektore služieb, odporúčame nosenie jednoduchého líčenia v pastelových farbách," uvádza sa v stanovisku spoločnosti. Po tom, ako verejnosť vyjadrila nad týmto zákazom obrovské znepokojenie, turecký dopravca od neho ustúpil a uviedol, že to bolo celé len jedno veľké nedorozumenie. Ktovie, prečo potom od februára tohto roka prestal podávať alkohol na letoch do ôsmich islamských krajín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu