Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Najdetailnejšie zábery UFO Oblasti 51: Amatéri riskovali pre doposiaľ neexistujúci materiál

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

PIOCHE - Oblasť 51 fascinuje už desiatky rokov nielen milovníkov konšpiračných teórií, prieskumníkov ale aj obyčajných zvedavcov. Do základne sa bežný smrteľník nedostane. Americká vláda sa postarala o poriadne zabezpečenie. Dvojica amatérskych vyšetrovateľov UFO sa ale nedala odradiť. Vyšplhali sa na vrch Tikaboo Peak a vďaka špeciálnemu objektívu získali zábery, aké doteraz verejnosť nevidela.

Vznik utajovanej americkej vojenskej základne Oblasť 51 je spájaný s údajným výskytom UFO v Roswelli v roku 1947. V areáli sa nachádza letisko, ktoré armáda využíva na vývoj a testovanie nových vojenských lietadiel. Verejnosť si myslí, že sa v Oblasti 51 malo odohrať viacero nezvyčajných úkazov spájaných s mimozemšťanmi a vládnymi sprisahaniami. Pravdepodobne preto sa stali priestory takým veľkým lákadlom nie len pre milovníkov konšpirácií ale aj pre obyčajný ľud.  

VIDEO Najdetailnejšie zábery UFO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Oblasť 51 sa nachádza vo vyprahnutej púšti v Nevade. Americká vláda sa postarala o to, aby sa do nej nedostala ani jedna nepovolaná osoba. V prípade, že by sa akýkoľvek civilista pokúsil priblížiť čo i len na pár kilometrov od oplotenia, ozbrojení muži by zaúradovali. Každého jedného človeka zastavia, otočia a upozornia, aby sa na miesto už nikdy nevracal. Dvojica amatérskych vyšetrovateľov z kanálu UFO Seekers Tim a Tracy sa ale nedali odradiť

Fascinujúce zábery

Dvojica si zaumienila, že získa detailnejšie fotografie a predstaví ich svetu. Tim a Tracy vymysleli plán. Vybrali sa na túru, približne 40 kilometrov východne od základe. Tam totiž leží vrch Tikaboo Peak, ktorého nadmorská výška dosahuje 2400 metrov. To, že sa vrch nenachádza až tak blízko pri základni vyšetrovateľom neprekážalo.  Všetko mali vymyslené do posledného detailu. Pomocou špeciálneho objektívu sa im podarilo zachytiť tie najdetailnejšie zábery Oblasti 51, aké doteraz verejnosť mohla vidieť. 

Viac o téme: UfoOblasť 51Nevada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu