Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mlieko plné plusov pre celú rodinu!

Mlieko plné plusov pre celú rodinu Zobraziť galériu (4)
Mlieko plné plusov pre celú rodinu (Zdroj: Rajo)

Čerpajte silu dúšok po dúšku! Prichádza mlieko s ešte vyšším obsahom látok, ktoré vaše telo tiež potrebuje na to, aby bolo vo výbornej kondícii. Rajo uvádza novinku pre celú rodinu – Mlieko Plus s obsahom extra porcie vápnika a vitamínu D.

Mlieko je od narodenia tou najprirodzenejšou a  ľahko dostupnou potravinou pre človeka. Viacerí odborníci o ňom dokonca hovoria ako o „dokonalej potravine“, schopnej dlhodobo pokryť výživové potreby ako u detí, tak aj u dospelých, a to v každej fáze života.

Pravidelné pitie mlieka zabezpečuje organizmu významný prísun plnohodnotných bielkovín, ľahko stráviteľného mliečneho tuku, dôležitých minerálnych látok a celej škály  vitamínov. Mlieko je cenené pre svoj vysoký podiel vápnika, jedného z kľúčových minerálov v tele, ktorý prispieva k správnej funkcii buniek, prenosu nervových impulzov, zrážaniu krvi, a predovšetkým udržaniu zdravých kostí a zubov. Vzhľadom na to, že vstrebávanie vápnika v tele podporuje mliečny cukor, práve mlieko predstavuje jeden z najvýznamnejších prirodzených zdrojov vápnika v strave. K tomu, aby sa vápnik mohol v tele správne využiť a telo tak z neho mohlo naplno ťažiť, prispieva aj ďalšia zložka mlieka – vitamín D, ktorého prirodzeným zdrojom je aj slnečné žiarenie.

Vápnik a vitamín D je ideálna dvojka pre ľudí, dbajúcich na to, aby ich telo dostávalo všetko, čo potrebuje pre svoje správne fungovanie. Obe zložky teraz nájdete v mlieku v ešte väčšom množstve, než je jeho prirodzený obsah. Prichádza totiž Rajo Mlieko Plus s extra dávkou vápnika a vitamínu D.

Rajo svojím Mliekom Plus s extra dávkou vápnika a vitamínu D vychádza v ústrety každému, kto chce pre svoje zdravie spraviť viac.

Už dva poháre Mlieka Plus stačia na zaistenie celodennej odporúčanej dávky vápnika a vitamínu D u dospelého človeka.  Zatiaľ čo 100 ml bežného mlieka skrýva v priemere 120 mg dôležitého minerálu, rovnaké množstvo Mlieka Plus má až 160 mg vápnika, to je o celú tretinu viac! Ak vypijete 2 poháre (po 250 ml) v priebehu dňa, podarí sa vám kompletne pokryť odporúčanú dennú dávku vápnika a tiež vitamínu D.

Doprajte si každý deň Mlieko Plus a budete si tak istý, že vaše kosti a zuby ich budú mať dostatok. V kombinácii s pestrou a vyváženou stravou a zdravým životným štýlom prispieva Mlieko Plus k tomu, aby bolo vaše telo plné zdravia a vitality.

Rajo Mlieko Plus je prínosom pre celú rodinu:

  • U detí v období rastu je potrebný pre zabezpečenie správneho rastu a vývoja kostí a zubov
  • V dospelosti udržuje kosti a zuby v dobrej kondícii
  • Seniorom môže pomôcť doplniť prirodzený úbytok vápnika v tele

Rajo Mlieko Plus chutí rovnako výborne ako bežné mlieko a môžete si ho dopriať v plnotučnom (3,5 % tuku) aj polotučnom (1,5 % tuku) variante. Viac informácií nájdete TU. 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu