Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skúsená učiteľka (73) má problém s kresťanskou akadémiou: Týmto si poriadne zavarila!

Jacqueline sa nezdá Zobraziť galériu (2)
Jacqueline sa nezdá (Zdroj: cbc.ca, 1kult.com)

MONTREAL - Sedemdesiattriročná učiteľka z Kanady ostala šokovaná po tom, ako ju vyhodili z práce. Nebolo to však preto, že by si neplnila svoje povinnosti. Riaditeľ školy totiž zistil, že v mladosti hrala v erotických filmoch a povedal si, že taký človek nemôže byť v jeho učiteľskom zbore.

Jacqueline Laurent-Augerová pätnásť rokov učila na chlapčenskej kresťanskej akadémii v Montreale. To už je ale minulosťou. Jej nadriadení sa totiž dozvedeli, že učiteľka, pôvodom z Francúzska, hrala v 60. a 70. rokoch v niekoľkých softporn filmoch európskej produkcie. Ide o snímky ako Švédske sexuálne hry, Príťažlivá a nahá či Intímny denník nymfomanky.

Nemravná kariéra Augerovej sa prevalila po tom, ako ju študenti našli na internetovej databáze o filmových hviezdach IMDb. Samotná pedagogička tvrdí, že vôbec netušila, že tam má vytvorený profil.

Jacqueline sa nezdá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cbc.ca, 1kult.com)

"Dostupnosť erotických filmov pani Augerovej na webe vytvára celkom nový kontext, ktorý nie je pre našich študentov práve ideálny. Po diskusii sme dospeli k záveru, že filmy pre dospelých musia ostať filmami určenými len pre dospelých. A preto sme sa rozhodli Jacqueline nepredĺžiť kontrakt," uviedla škola vo svojom vyhlásení pre The Globe and Mail.

Miestni obyvatelia sa však proti tomuto vyhadzovu vzbúrili. Nepáči sa im, že akadémia tresce svoju zamestnankyňu za niečo, čo sa stalo pred takmer polstoročím. A navyše tým nikomu neublížila. Škola preto prehodnotila svoje rozhodnutie a uvažuje o tom, že Augerovú zoberie späť. Obe strany sa majú stretnúť budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu