Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Je*ačkovo" prišlo o členku mestskej rady: Masturbovala v domácom porne!

Hormigos natočila pikantné video Zobraziť galériu (3)
Hormigos natočila pikantné video (Zdroj: temitopetaiwo.com)

LOS YÉBENES - V práci je seriózna, doma zas sexuálna dračica. Tento opis určite sedí na španielsku učiteľku, ktorá je zároveň členkou mestskej rady. Na internet totiž uniklo domáce video, na ktorom uspokojuje samú seba.

Olvido Hormigos Carpiová spôsobila v rodnom meste Los Yébenes, a nielen v ňom, poriadne pohoršenie. Obyvateľov pobúrila nahrávka, ktorá ju zachytáva v tých najchúlostivejších situáciách. Kvôli nej prsnatá blondínka v stredu zo svojho postu rezignovala. Ako uviedla, urobila tak "z rešpektu ku svojej rodine a Španielskej socialistickej robotníckej strane (PSOE)".

Šteklivé video vraj Olvido natočila sama. Pre koho, ale neprezradila. Isté je len to, že temperamentná Španielka je očividne poriadna dračica. S posteľnými scénami, ktoré matku dvoch detí zobrazujú pri masturbácii a sú doplnené vášnivým vzdychaním, by určite boli spokojní aj tvorcovia filmov pre dospelých.

Mestská pracovníčka je ale riadna čertica
Zobraziť galériu (3)
Mestská pracovníčka je ale riadna čertica  (Zdroj: temitopetaiwo.com)

Carpiová zverejnenie nahrávky označila za útok na svoje súkromie a požiadala o jeho stiahnutie. Medzitým si ho už ale stihli pozrieť tisícky ľudí. Tí najvernejší pre ňu dokonca zriadili na Facebooku fanúšikovskú stránku.

Video je vhodné iba pre užívateľov od 18 rokov

Masturbujúca politička

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu