Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné detaily zo spálne Hitlera a Braunovej: Odpadnete z toho, ako prebiehal ich sex!

Ich sex bol vskutku zaujímavý Zobraziť galériu (3)
Ich sex bol vskutku zaujímavý (Zdroj: comicvine.com)

LONDÝN - Adolf Hitler bol posadnutý poriadkom a čistotou. Miestami až tak veľmi, že si nemohol poriadne vychutnať svetské radosti. Najnovšie informácie hovoria o tom, že so svojou družkou Evou Braunovou dokonca sexoval bez toho, aby sa jeden druhého dotýkali.

O Hitlerovom sexuálnom živote sa toho popísalo už dosť. Teraz s ďalšími prekvapivými informáciami vyrukoval anglický spisovateľ Martin Amis. Tvrdí, že nacistický vodca bol asexuálny a taký fanatický pokiaľ išlo o čistotu, že svojej milenke a v posledných dňoch života aj manželke Eve Braunovej nedovolil priblížiť sa k sebe na vzdialenosť kratšiu než jeho rameno.

Pikantné detaily zo spálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Čo sa týka Hitlerovej sexuality, existujú tri teórie. Prvá hovorí, že bol v tomto smere úplne normálny, ale myslím, že to môžeme pokojne vylúčiť. Viete si predstaviť, ako si Braunová zapaľuje postkoitálnu cigaretu, alebo Hitlera ako ohľaduplného a energického milenca pri nežnej predohre? Určite nie. Druhou teóriu je asexualita a tretia hovorí, že bol perverzný a zvrhlý," vyhlásil Amis na nedávnom literárnom festivale v Cheltenhame.

Niektorí historici vodcovi Tretej ríše pripisujú koprofíliu (úchylka, keď človeka vzrušujú výkaly) či koprofágiu (duševná porucha, pri ktorej postihnutý pojedá vlastné exkrementy). "Neexistujú o tom dôkazy. Ale to, že Hitler sa nevyzliekal, dokonca ani pred vlastným lekárom a bol posadnutý čistotou, je fakt. Podla mňa je to jasné, trpel asexualitou," pokračuje.

Podľa známeho novelistu sex medzi Braunovou a Hitlerom prebiehal asi tak že "Eva stála kus od svojho milenca, nadvihla si sukňu a držala ju hore dovtedy, kým nedošlo k vlhkému vyvrcholeniu jej partnera".

Pikantné detaily zo spálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Hitler a Braunová boli milenami od roku 1932, no nemecký ľud sa o ich pomere dozvedel až po skončení druhej svetovej vojny. Eva bývala v Hitlerovej rezidencii vo vlastnej izbe, vraj nikdy nespali v tej istej miestnosti. Dvojica sa tajne zosobášila 29. apríla 1945, keď už bolo jasné, že Nemecko čaká vo vojne porážka. Na druhý deň obaja spáchali samovraždu, keď užili pilulku kyanidu. Hitler si navyše strelil do hlavy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu