Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najhnusnejší inzerát zo Susedskej burzy: Tomáš hľadá zviera, ktoré dokáže spraviť toto

Ako dôkaz zanechal aj zvyšky sliviek Zobraziť galériu (3)
Ako dôkaz zanechal aj zvyšky sliviek

LIPOVEC – Tomáš ráno pred dverami našiel niečo, čo zničilo jeho predstavy o idylickom bývaní na Slovensku. Len nedávno sa obával neznámej divokej šelmy z okolia Bratislavy, ktorá mohla niekoho zjesť a teraz mu úplne iná zanechala veľkú pachovú stopu priamo pred domom!

„Tu sú odborníci na všetko. A keď čítam tie komentáre, tak neverím, že bývate na Slovensku. Potrebujem poradiť, čo za zviera dokáže spraviť toto.  Mám to pred dverami a plot ako tak bráni vstupu veľkým šelmám (veľký pes, medveď). Neviem, či to vidno, ale sú tam asi zvyšky sliviek. A bývam pri zastávke, tak dúfam, že to nebola tá šelma najväčšia. Ďakujem za pomoc,“ napísal na facebookovskú stránku susedskej burzy zúfalý Slovák z Lipovca.

Grc! Nové výsledky kontrol z reštaurácií na Slovensku: Ruky personálu od výkalov a hnisu!

Najhnusnejší inzerát zo Susedskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/susedská burza)

Ľudia, ktorí už pri prvom pohľade na nález pochopili, že ide o výkal, začali Tomášovi radiť, aby sa obrátil na veterinára. „Podľa tvaru je to pes. Hlava otočená doprava. Má rád čokoládu,“ napísal komentár Mário. „Skoro sa mi obed vrátil na tanier,“ opísala svoje pocity Martina. Viacerí sa však zhodli, že nie je jasné, či sa Tomáš takýmto spôsobom na stránke Susedskej burzy pokúšal o kúpu, predaj alebo výmenu. Aj vďaka názvu burzy potom spoločnými silami prišli na to, že tou šelmou pokojne mohol byť aj sused.

Najhnusnejší inzerát zo Susedskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/susedská burza)

Viac o téme: InzerátVýkalSusedská burza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu