Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Niekdajšia TV hviezda Petra Bernasovská po rokoch v spoločnosti: Aha, ako sa zmenila!

Petra Bernasovská sa od čias, kedy sa k divákom prihovárala z obrazoviek televízie Markíza, viditeľne zmenila. Zobraziť galériu (27)
Petra Bernasovská sa od čias, kedy sa k divákom prihovárala z obrazoviek televízie Markíza, viditeľne zmenila. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Spoznávate ju?! Uplynulý pondelok sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra slovenskej rozprávky Láska na vlásku. Tú si prišlo pozrieť viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Po dlhej dobe sa v spoločnosti ukázala aj bývalá markizácka moderátorka Petra Bernasovská (43). Pozrite, ako sa niekdajšia televízna hviezda po rokoch zmenila.

V jednom z bratislavských kín sa v pondelok večer konala premiéra dlhoočakávanej slovenskej rozprávky Láska na vlásku, ktorá sa dočkala aj knižného spracovania. Snímku, kde si okrem hlavných predstaviteľov Samuela Spišáka a Judit Bárdos zahrala aj speváčka Celeste Buckingham, si prišlo pozrieť mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala ani moderátorka Petra Bernasovská, ktorá svojho času uvádzala suverénne najviac televíznych relácií.

Tmavovláska, ktorú si mnohí určite pamätajú z veľkého počtu programov, sa na spoločenskom podujatí ukázala po dlhej dobe. A po takom čase by ju spoznal len málokto. Exmarkizáčka sa totiž od čias svojej najväčšej slávy viditeľne zmenila. V tejto súvislosti sme moderátorku aj oslovili, aby nám prezradila, čomu sa v súčasnosti venuje.

„Žijem tak rodinno-pracovne. Darí sa mi, zamestnaná som v rozhlase, mám 2 dcérky, jedna chodí do škôlky, druhá do školy,“ povedala pre topky.sk Petra prezývaná aj Dalila. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, svet reflektorov jej trochu chýba. „Ak by prišla ponuka z nejakej televízie, potešila by ma. A určite by som nad ňou premýšľala.“

Okrem niekdajšej hviezdy obrazoviek sa na premiére objavila napríklad aj nová riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková, herec Vladimír Kobielsky s rodinou, Katarína Hasprová so snúbencom, moderátorka Katarína Brychtová, či herec Ady Hajdu. 

Petra Bernasovská sa po rokoch opäť objavila na spoločenskej akcii. Spoznali by ste ju?
Zobraziť galériu (27)
Petra Bernasovská sa po rokoch opäť objavila na spoločenskej akcii. Spoznali by ste ju?  (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu