Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Naozaj hlúpy zlodej: Trezor sa mu nevošiel do kufra, tak ho ťahal za autom!

Chytrý zlodej
Chytrý zlodej (Zdroj: http://localtvwghp.files.wordpress.com)

WASHINGTON - Na nevídanú bohorovnosť doplatil zlodej z amerického štátu Severná Karolína, ktorý ukradol trezor z jednej z miestnych lekární. Keď zistil, že ho nedokáže dostať do kufra svojho auta, priviazal ho za auto a ťahal niekoľko kilometrov po rušnej ceste domov. Mal však smolu, že pred ním išiel policajt.

Dvadsaťdvaročný Ryan James Mullins sa podľa televízie CNN tento týždeň rozhodol vykradnúť trezor v lekárni mesta Swansboro. Nedokázal sa však do sejfu dostať, preto ho výdajovým okienkom lekárne vyniesol von, čím vzbudil pozornosť viacerých svedkov z okolia, ktorí na jeho neobvyklú rannú krádež upozornili policajtov.

Mullinsovi sa však nepodarilo rozmerný a ťažký náklad dostať do kufra, preto sa rozhodol ho priviazať za auto a vyrazil k niekoľko kilometrov vzdialenému domovu. Pred jeho vozom však išiel policajt, ktorý si v spätnom zrkadle všimol divoko ťahaný náklad, ktorý v zákrutách nebezpečne vybočoval do strán. Strážca zákona zastavil a nechal nedôvtipného zlodeja predbehnúť.

"Hovoril som si, že si zo mňa musí robiť srandu," vyhlásil policajt v reportáži CNN. Podľa vyšetrovateľov mal Mullins, ktorý je obvinený z vlámania, krádeže a pokusu z obchodovania s návykovými látkami, zálusk na medikamenty na predpis, ktoré boli vnútri sejfu.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu