Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pekelný zážitok: Veterána vykradli, ešte mu aj omylom vyfajčili manželku!

Phillipa McMullena, nielenže okradli, ešte ho aj zneuctili. Zobraziť galériu (2)
Phillipa McMullena, nielenže okradli, ešte ho aj zneuctili. (Zdroj: ny daily news)

CITRONELLE - Bývalý americký vojak Phillip McMullen, ktorý slúžil aj vo Vietname, sa stal obeťou hrozného zločinu. To, že sa mu vlámali do domu, to by až taká katastrofa nebola. No zlodeji urobili niečo, čo mu podľa jeho vlastných slov, dodalo chuť „opäť bojovať“. Keď našli vrecko s popolom, boli presvedčení, že ide o drogy, a tak sa rozhodli ich vyfajčiť.

Phillip po príchode domov uvidel na zemi popol, hneď aj prišiel na to, ako sa tam vzal. Lupiči nefajčili totiž drogy, ale jeho zosnulú manželku Christine. Phillipovi ukradli náradie na rybárčenie, nôž a reťazovú pílu. „Vyplienili môj dom, snažili sa dostať aj k zbrani, ktorá je ale bezpečne uložená, to sa im nepodarilo,“ opísal pre miestu televíznu stanicu v Alabame Phillip.

Omnoho viac ho však mrzel pokoj Christine, s ktorou bol ženatý 22 rokov: „Dokonca zobrali popol mojej ženy z čela postele, rozhádzali ich okolo seba, vyzeralo to, akoby sa niektoré časti pokúšali fajčiť alebo také niečo. Myslím, že prišli na to, že to nestojí za fajčenie, tak ju hodili do jednej plastovej nádoby.“

Phillipa McMullena, nielenže okradli,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ny daily news)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu