Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britského milionára prepadli v jeho vile zlodeji z Poľska: Majetok bránil, skončil zmalovaný!

Paul Kohler pred bitkou na fotkách s rodinou a po nej. Zobraziť galériu (4)
Paul Kohler pred bitkou na fotkách s rodinou a po nej. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - V pondelok večer okolo desiatej hodiny sa do luxusného sídla za 2,5 milióna eur vo Wimbledone vlámala štvorica lupičov a brutálne dobila majiteľa Paula Kohlera (55). Hlava právnickej fakulty na londýnskej univerzite po zazvonení otvorila dvere, zlodeji sa na neho hneď vrhli a požadovali peniaze. Ohrozili aj jeho manželku Samanthu (50), pričom na poschodí sa schovávala dcéra Eloise (20) s priateľom, ktorí zavolali políciu.

Samatha po útoku denníku Daily Telegraph vychválila manžela: „Bol tak statočný, myslím, že je dôležité si to uvedomiť. Bojoval hneď s tromi mužmi, keď ho napadli, bránil sa celých päť minút. Celú tú dobu žiadali peniaze.“ Polícia dorazila do niekoľkých minút po zavolaní.

Paul Kohler pred bitkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na mieste zadržali 23-ročného muža, ktorého obvinili z ťažkého ublíženia na zdraví a krádeže a dnes ho postavili pred súd vo Wimbledone. Ďalší útočník bol 32-ročný muž, no zvyšní dvaja podozriví sú stále na úteku, jedného z nich policajti prenasledovali, no stratil sa im v centre mesta. Podľa dostupných informácií išlo o cudzincov poľskej národnosti.

Paul Kohler pred bitkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Kohlera previezli do nemocnice v južnej časti Londýna s mnohopočetnými poraneniami tváre a modrinami na tele a končatinách. Čaká ho operácia, utrpel aj zlomeninu očnicového oblúka. Keď polícia skončí s vyšetrovaním, Kohlerovcom sa vrátia aj všetky ukradnuté veci. „Musím zdôrazniť, že ide o ojedinelý prípad, takého prípady sú našťastie zriedkavé,“ povedal na margo udalosti detektív inšpektor Dan O'Sullivan.

Paul Kohler pred bitkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu