Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krkavčia matka z Prievidze: Iveta (56) dcéru bila, hlavu jej strkala do polievky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

PRIEVIDZA - Zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby obvinil vyšetrovateľ kriminálnej polície 56-ročnú Ivetu z Prievidze. Obvinená žena týrala od roku 2009 do 22. januára tohto roku svoju 15-ročnú dcéru.

Informovala hovorkyňa trenčianskeho policajného zboru Elena Antalová. Podľa slov hovorkyne o konaní ženy políciu informoval Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny.

Matka dcéru bila nielen rukami, ale aj metlou, lopárom a lopatou. ,,Bitkou jej spôsobovala rôzne škrabance a podliatiny po tele. Dievča malo na nohách jazvy spôsobené nožnicami." uviedla Antalová a dodala, že po dievčati hádzala matka stoličku a ťahala ju za vlasy po izbe. ,,Vylievala jej polievku na hlavu alebo jej hlavu strkala do polievky. Nútila ju ľahko oblečenú chodiť po vonku a keď ochorela, tak jej zakázala ísť k lekárovi." dodala Antalová. 

Počas niekoľkoročného týrania sa u dievčaťa vytvoril syndróm týranej osoby. Polícia ďalej vo vyšetrovaní týrania naďalej spolupracuje so sociálnou kuratelou. V prípade, ak súd uzná obvinenú Ivetu vinnou, jej hrozí trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu