Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi zločinec Jeremy: Už je z neho model, zarobí viac ako priemerný Slovák za rok!

Jeremy môže zarábať 30-tisíc dolárov mesačne
Jeremy môže zarábať 30-tisíc dolárov mesačne (Zdroj: Facebook)

STOCKTON – Pamätáte sa na extrémne príťažlivého zločinca Jeremyho Meeksa? Fotka z policajnej databázy, nad ktorou sa rozplývali milióny žien, mu odštartovala hviezdnu kariéru.

Hovorí sa, že každý si zaslúži druhú šancu. No ak sa voláte Jeremy Meeks, zaslúžite si ich asi aj päť. Lukratívne ponuky z modelingových agentúr sa mu len tak hrnú. Záujem o neho prejavila napríklad prestížna firma Blaze Modelz. Podľa jej predstaviteľov sú teraz drsní chlapíci v kurze a prekážku nevidia ani v tom, že Jeremy má tetovania na tvári a na krku. Tvrdia, že by Jeremymu okamžite vedeli zabezpečiť prácu pre obrie módne domy ako Versace či Armani, kde by zarábal 15 až 30-tisíc dolárov mesačne.

Začali sa oňho biť už aj agenti. Jeho samozvanou manažérkou sa nateraz stala Gina Rodriguez z agentúry GR Media. Medzi jej najznámejšie klientky patrí napríklad matka osmorčiat Nadya Suleman. Zatiaľ však stále nie je jasné, či Jeremy vôbec bude chcieť pokračovať v naštartovanej modelingovej kariére. Uvidíme tiež, koľko si nakoniec bude musieť odsedieť za kriminálne aktivity.

Kalifornská polícia ho zatkla koncom júna spolu s ďalšími členmi gangu. Je obvinený celkom z 11 trestných činov vrátane nedovoleného ozbrojovania. Sudca stanovil jeho kauciu za prepustenie z väzby na 900-tisíc dolárov. Objavili sa dokonca už aj špekulácie, podľa ktorých by si na kauciu mohol zarábať vo vlastnej reality šou. Nuž, v Amerike je možné naozaj všetko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu