Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kráska prekonala najťažšiu traumu: Svojou FOTO možno inšpiruje aj vás!

Amy odhalila svoju pravú tvár Zobraziť galériu (3)
Amy odhalila svoju pravú tvár (Zdroj: Caters News)

RIPON - Statočná mladá žena z anglického grófstva North Yorkshire si vyslúžila obrovský obdiv za to, že zverejnila selfie, na ktorej vidno jej nepekné materské znamienko. Dlhé roky ho skrývala pod hrubou vrstvou mejkapu, no teraz usúdila, že je najvyšší čas sa všetkým ukázať aj bez neho.

Dvadsaťdvaročná Amy Elsegoodová mala už odmalička traumu z veľkého materského znamienka tmavočervenej farby, ktoré jej pokrývalo celé pravé líce aj časť očného viečka. Do svojich desiatich rokov podstúpila niekoľko laserových zákrokov, ktoré jej čiastočne pomohli.

Neskôr sa však rozhodla, že procedúru už viac nepodstúpi, pretože s pribúdajúcimi rokmi prestala byť efektívna. Od jedenástich rokov preto nosí špeciálny mejkap, ktorým znamienko prekryla. "Nanášala som si ho zakaždým, keď som vyšla z domu. Bez neho som sa nikam nepohla," prehovorila o svojom trápení blondínka pre denník Daily Mail.

Kráska prekonala najťažšiu traumu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters News)

Nedávno si ale povedala, že keď sa narodila s fľakom na tvári, neexistuje dôvod, aby sa za neho hanbila a spravila si s ním doma selfie a zverejnila ju na Facebooku. Fotku začalo zdieľať čoraz viac ľudí z celého sveta, ktorí jej vyjadrili podporu.

Kráska prekonala najťažšiu traumu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters News)

"Reakcia ľudí bola úžasná. Písali mi, ako obdivujú moju odvahu a že som ich inšpirovala. Dodali mi sebadôveru, ktorú som predtým nemala. Naučila som sa, že sú v živote oveľa horšie veci ako moje znamienko a prijala som samú seba," dodala Amy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu