Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Veľké trápenie: Dievčatko (12) v sebe nosí mŕtveho súrodenca!

Dievčatko so svojou mamičkou Zobraziť galériu (3)
Dievčatko so svojou mamičkou (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

KUANG-TUNG - Dvanásťročné dievčatko Han Bingbing postihol neuveriteľne krutý osud. Na svoju útlu postavu má nadrozmerne veľké bruško. Ide o nezhubný nádor, ktorý obsahuje živé tkanivá. Vo svojom telíčku ma zrejme mŕtveho súrodenca. Rodina malej Han je chudobná, preto nedokáže zaplatiť drahú operáciu, ktorá by jej pomohla. Dobrí ľudia však už zorganizovali zbierku.

Dievčinka nosí v sebe obrovský teratóm. Väčšinou ide o nezhubný nádor obsahujúci živé tkanivá. Lekári sa domnievajú, že v jej prípade je to mŕtvy súrodenec.

Veľké trápenie: Dievčatko (12)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Han pochádza zo severovýchodnej čínskej provincie Heilongjiang. Hrozivú diagnózu jej prvýkrát stanovili v roku 2009. Prežila niekoľko operácií a statočne porazila predpoveď lekárov, ktorí sa domnievali, že zomrie.  

Pacientku odmietli v mnohých nemocniciach po celej krajine, nakoniec ale milujúci rodičia našli šancu v meste Kanton. Sú však chudobní a na komplikovaný zákrok nemajú peniaze. Nezhubný nádor už preto dorástol v brušku ich dcérky do enormných rozmerov.  

Veľké trápenie: Dievčatko (12)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Operácia stojí 200 000 juanov (23 500 eur). Keď sa o smutnom osude chudobnej rodiny dozvedeli ľudia, vypísali zbierku. Hneď v prvý deň sa im podarilo získať 30 000 juanov (3500 eur).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu