Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto ako sa dá prežiť? Vojaka prešiel obrnený transportér

Obrnený transportér začal zatáčať priskoro
Obrnený transportér začal zatáčať priskoro (Zdroj: liveleak.com)

USSURIJSK – Vojenská prehliadka na ruskom Ďalekom východe sa takmer skončila tragédiou. Bojové vozidlo pechoty tam prešlo vojaka. Je to neuveriteľné, ale dokázal vstať a uskočiť pred ďalším transportérom.

Incident sa odohral v meste Ussurijsk v Prímorskom kraji neďaleko hraníc s Čínou. Spočiatku všetko prebiehalo podľa plánu. Rota vzorne zoradená v pozore, nadšení diváci s úžasom sledovali príjazd obrneného transportéra s ďalšími vozidlami, v ktorých posádka pompézne pálila z guľometov.

Toto ako sa dá
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: liveleak.com)

Hororový zvrat nastal, keď transportér mal odbočiť popri divákoch. Zrejme začal zatáčať o niečo skôr, než pri nácviku a zachytil jedného z vojakov. Celého ho prešiel a posádka si to ani nevšimla. Veselo pokračovali ďalej aj s paľbou do vzduchu. Zhrození diváci, ktorí všetko nakrúcali, ho už v duchu pochovávali. Na prekvapenie všetkých však zrazený vojak vstal a uskočil pre ďalších niekoľkotonážnym vozidlom. Podľa dostupných informácií ho s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice a je mimo ohrozenia života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu