Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sonda do života americkej rodiny: Pikantné detaily bývalej prvej dámy a jej manžela!

Novinka na slovenskom knižnom trhu
Novinka na slovenskom knižnom trhu (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Kniha, ktorá otriasla čitateľskou verejnosťou. American Wife mnohí považujú za neoficiálnu autobiografiu bývalej prvej dámy USA Laury Bushovej. Už pár dní je aj na slovenskom trhu.

Kniha American Wife je plná škandálov, tragických momentov, ale aj sexuálnych pikantností. Rozpráva príbeh fiktívnej postavy Alice Blackellovej, ktorá má zobrazovať Lauru Bushovú. Dozviete sa, ako prenikla do sveta vysokej politiky, ako sa zoznámila so svojím manželom a ako sa ten stal prezidentom Spojených štátov. Ale i to, že ho za niektoré jeho rozhodnutia odsudzuje.

Nechýbajú odhalenia o tom, že Alice (Laura) v mladosti zabila pri autonehode svojho kamaráta, že podstúpila ilegálny potrat, a že jej stará mama je skrytá lesbička. American Wife si od 10. júna môžete kúpiť už aj na Slovensku. A tu je malá ukážka:

"Premýšľala som, či sa s Andrewom túto noc pobozkáme. Možno keby sme sa oddelili od ostatných, napríklad na prechádzku do jablkového sadu neďaleko od stodoly Fredovej rodiny. Mala som podozrenie, že na oslave bude alkohol, ale ak by mi ho niekto núkal, neprijala by som ho - nechcela som pred Andrewom vyzerať gýčovo. V tejto chvíli som bola rada, že už som bozkávala nejakých chlapcov – Bobbyho a Rudyho v deviatej triede, Larryho minulú zimu a potom znovu po večierku, keď ma odprevadil domov. Obaja sme si vtedy boli vedomí faktu, že spolu už nikdy viac neprehovoríme, či dokonca sa budeme bozkávať ešte niekedy. Teraz, keď išlo znovu o bozkávanie, nebola som aspoň celkom nepripravená."

Kniha American Wife sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu