Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skutočný príbeh Bushovcov: Čo sa dialo v spálni prezidenta, keď USA bombardovali Irak?!

Bushovci a Curtis Sittenfeld Zobraziť galériu (3)
Bushovci a Curtis Sittenfeld (Zdroj: SITA, Topky)

WASHINGTON - Bývalá prvá dáma USA Laura Bushová verne stála po boku svojho manžela, prezidenta Georga W. Busha. Jej život ale podľa všetkého zďaleka nebo tak nudný, ako sa možno na prvý pohľad zdá. Prežila mnoho zvratov a aj nejaký ten škandál. Aj vďaka nej na verejnosť prenikli pikantné detaily z milostného života bývalého prezidentského páru. Ľudia v Amerike sú šokovaní z toho, čo sa dialo v spálni jedného z najkonzervatívnejších prezidentov za posledné obdobie. Čo je z toho pravda a čo prifarbené, prezradila autorka kontroverznej knihy, ktorá rozvírila vody knižného trhu.

Alice Lindgrenová bola slušné dievča z malého mestečka. Netušila, že jej život sa drasticky zmení po tom, ako nechtiac pripravila o život svojho kamaráta. Ani to, že jedného dňa skončí v Bielom dome.

Takto nejako si predstavuje život Laury Bushovej, niekdajšej prvej dámy USA, spisovateľka Curtis Sittenfeldová. V roku 2008 vydala knihu s názvom American Wife, ktorá bola inšpirovaná skutočným príbehom manželského prezidentského páru Bushovcov. 

Kniha American Wife 10.6. vychádza aj na Slovensku. Je plná škandálov, tragických momentov, ale aj sexuálnych pikantností. Rozpráva príbeh fiktívnej postavy Alice, ktorá má zobrazovať práve Lauru Bushovú. Prezrádza, ako prenikla do sveta vysokej politiky, ako sa jej manžel nečakane stal prezidentom a ako ho miluje a zároveň nenávidí kvôli jeho kontroverzným rozhodnutiam.

Detaily zo spálne prezidenta?

V publikácii nechýbajú spomínané erotické hrátky, ktoré hlavná hrdinka prežila s budúcim prezidentom, v novele vystupujúcim pod menom Charlie. "Stál nahý vo dverách spálne. Vzal ma do náručia, hladkal môj chrbát a bozkával mi vlasy. Našli sme ústa jeden druhého, potom jazyky jeden druhého a jeho penis ku mne vystrelil niekoľkokrát predtým, ako stvrdol. Naklonil sa a ponoril svoju tvár medzi moje prsia. Kotúľali sme sa po posteli, vzala som jeho penis do rúk a vložila ho do seba. Neskôr som ho sledovala pri vyťahovaní kondómu. Jeho zadok bol malý. Ako je možné, že taký bezcharakterný politik môže mať taký malý a chutný zadok? V tomto okamihu, keď som uvidela jeho penis, som vedela, že by som ho dokázala milovať. S mužmi z mojej minulosti vyzeral penis ako čudná kreatúra, ale pri pohľade na Charlieho som pocítila obrovskú zbožnosť. Červenkastá, nahor vztýčená žrď, jeho navreté žily a vrchol ako čiapočka."

Ďalej sa píše o tom, že Laura mala v sedemnástich rokoch podstúpiť potrat. Oporou jej v tejto ťažkej chvíli bola stará mama. "Do Chicaga sme išli autobusom. Od predošlého večera som nejedla ani nepila. Starú mamu nepustili do operačnej sály. Mala som na sebe modrú nemocničnú košeľu a keď som si ľahla na stôl, sestra mi umiestnila nohy do kovových strmeňov. Potom prišla lekárka a povedala: "Operácia prebieha tak, že ti rozšírim vchod do maternice a veľmi tenkým nástrojom urobím kyretáž."

Ak je čo i len polovica pravdy z toho, čo sa v knihe píše, potom prežila Laura Bushová skutočne pestrý život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu