Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO z oslavy 15. narodením dcéry, ktoré rodičia nikdy nemali vidieť: Oplzlosti a sex!

Bujará oslava 15. narodenín
Bujará oslava 15. narodenín (Zdroj: Foto: youtube)

WASHINGTON – Máte doma 15-ročného tínedžera, alebo si na svoje 15. narodeniny dobre spomínate aj vy. Tak porovnajte vašu oslavu s tou, ktorá sa za posledné štyri dni stala hitom internetu. Neverili by ste, čo dokážu, zabávajúci sa 15-roční Američania, vystrájať na oslave narodenín svojej kamarátky. O tom, že sú borci, niet pochýb, no šokovaní rodičia majú zo svojich ratolestí hlavy v smútku. Pozrite si video a posúďte sami.

Na Kiarinu oslavu 15tich narodenín dorazili jej kamaráti, približne v rovnakom veku. To, čo dokazovali, by ale rozhodne malo ostať pred rodičmi utajené. Ak by ste čakali posedenie pri pizzi a poháriku malinovky, v horšom prípade vínka, ste na veľkom omyle.

Tínedžeri to roztočili teda poriadne. Sexistické tanečné pohyby, jazýčkové bozkávačky dievčat, alkohol potokom a cigarety sú, zdá sa, v tomto veku samozrejmosťou. To nehovoríme o polonahých telách a vulgárnych gestách. No, každý „blbne“ svojím spôsobom. Rodičia však z toho, čo ich ratolesti "dokážu", určite nadšení nie sú.

Pozrite si video a posúďte sami. Na internete je už štvrtý deň a má už vyše milión zhliadnutí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu