Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fajčiari, tento experiment vám otvorí oči: Otrasné VIDEO pľúc už po pár cigaretách!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

HONG KONG – Všetci vieme, že fajčenie škodí, ale neprinúti nás to prestať. Šokovou terapiou sa o to znovu pokúsil učiteľ z Číny, ktorý svojim žiakom ukázal experiment, aby demonštroval škodlivosť fajčenia. Natočil video, v ktorom porovnávajú pľúca fajčiarov a nefajčiarov. Už po pár cigaretách je vidieť ohromný rozdiel. Šokujúce video potom zavesil na YouTube.

Ryan Au zo školy Tung Chi Ying v Hong Kongu sa rozhodol predviesť svojim študentom experiment. Nachystal po dva páry prasacích pľúc. Umiestnil ich do prístrojov, kde jeden inhaloval čistý vzduch a druhý cigaretový dym.

Už po 60-tich cigaretách bolo vidieť rozdiel. Pľúca, čo inhalovali čistý vzduch mali peknú ružovkastú farbu, zatiaľ čo druhé pľúca zmenili farbu na nepoznanie.

Fajčiari, tento experiment vám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Malá pitva odhalila ohromné rozdiely. Študentom chcel predviesť v praxi, čo to znamená pofajčievať si každý deň. Už po pár cigaretách totiž cigarety zanechávajú následky.

Jedna, dve či tridsať cigariet spôsobia škody na ľudskom zdraví. Tento zlozvyk sa aj tak napriek výsledkom väčšine ľudí nedarí potlačiť.

POZOR, video obsahuje zábery nevhodné pre slabšie povahy

Fajčenie škodí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu