Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Šialená materinská starostlivosť: Dieťa má desať mesiacov a váži neuveriteľných 20 kíl!

Santiago so svojou mamou
Santiago so svojou mamou (Zdroj: Foto: youtube)

BOGOTA – Tak to sa podržte. Desaťmesačné batoľa vážiace neuveriteľných 20 kíl. Takýto chlapček Santiago Mendoza žije v Kolumbii. Jeho mama ho kŕmila vždy, keď zaplakal. Nevedela ho inak utíšiť, tak mu dala jesť. Myslela si totiž, že plače preto, lebo je hladný.

Starostlivá a milujúca mama sa o svoje dieťa istotne stará najlepšie ako vie. Dbá na to, aby mu nič nechýbalo a aby nebolo hladné. Kolumbijská matka však kŕmila svojho synčeka doslova hlava-nehlava. Nevedno, či tak robila z lásky, isté je iba to, že synčeka kŕmila zakaždým, keď zaplakal. Takto z neho spravila poriadneho „tučka“.  

Santiago sa narodil ako normálne, zdravé bábätko. Jeho mama však očividne starostlivosť o neho nezvládla. Kŕmila ho totiž vždy, keď zaplakal, aby ho upokojila. Chlapčiatko neustále enormne rýchlo priberalo a vo svojich desiatich mesiacoch má už 20 kíl.

Nesprávnu starostlivosť o drobčeka si všimla kolumbijská charita a Santiaga mame zobrala. Na náklady štátu ho previezli na špeciálnu kliniku, kde ho podrobili liečbe. Tá by ho mala nadbytočných kíl zbaviť a naštartovať v ňom správne stravovacie návyky. K tomu patrí aj fyzická aktivita. Lekári sa usilujú predísť tomu, aby dieťatko neskôr netrpelo na cukrovku, alebo aby nemalo problémy s vysokým krvným tlakom, či kĺbmi.  


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu