Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózne VIDEO z kráľovskej oslavy: Princezná iba v tangáčoch a jedla zo psej misky!

Thajský kráľovský pár na oslave Zobraziť galériu (2)
Thajský kráľovský pár na oslave (Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Krásne počasie a krásne prostredie, jednoducho ideálny deň na oslavu. Povedal si thajský kráľovský pár a usporiadal narodeninovú párty. Nie však pre jedného z nich, ale pre svojho domáceho miláčika. A navyše jeho panička sa po záhrade špacírovala takmer nahá!

Uplynulý víkend sa v kráľovskom paláci v Bangkoku oslavovalo vo veľkom. Sviatok však nemal Maha Vadžiralongkorn, ani jeho zákonitá polovička, princezná Srirasmi, ale ich pudel menom Foo Foo.

Na dekadentnej akcii by nebolo nič zvláštne, záujem širokej verejnosti upútala len jedna vec. A to fakt, že princezná sa na nej premávala obnažená. Bývalá servírka mala na sebe len čierne tango nohavičky, akoby sa nič nedialo. V jednom momente sa dokonca zdá, že si kľakla a najedla sa z psej misky. V druhom zas vidno, ako spolu s manželom spievajú Foo Foo-ovi Happy Birthday.

Škandalózne VIDEO z kráľovskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video preniklo na verejnosť v nie práve najvhodnejšom čase. Thajskom totiž momentálne otriasa vojenský prevrat a pohľad na zhýralú oslavu štvornohého tvora je asi to posledné, na čo by sa teraz tamojší obyvatelia chceli pozerať.

polonahá thajská princezná

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu