Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slováci sa radi oddávajú zmyslovým pôžitkom. Väčšinou priamo v obývačke!

Slováci sa radi oddávajú zmyslovým pôžitkom. Väčšinou priamo v obývačke! Zobraziť galériu (5)
Slováci sa radi oddávajú zmyslovým pôžitkom. Väčšinou priamo v obývačke!

Menia sa naše chute, menia sa naše očakávania. To, že sa ešte pred nedávnom páčili tenké a rovné, môže byť už zanedlho hudbou minulosti. Opäť prichádza móda pekných oblých tvarov! Nech žije pokrok!

Rýchlosť, napredovanie, technológia a pohodlie. Aj tak by sa dala charakterizovať súčasná doba. Mnohí z nás ešte nostalgicky spomínajú na časy čiernobiele, mladší na rozmerné a farebné a tí najmladší zatiaľ spomínať nemusia. Nie však nadlho! Aj tie súčasné tenké a ploché budú zrejme zakrátko súčasťou histórie. Reč je samozrejme o televízoroch, všedných priateľoch našich domácností. Na scénu totiž prichádzajú nové, hoci tenké, ale zakrivené! Ako nás presvedčia a čo nové nám prinesú?

Sľubujú toho veľa. Chystajú sa potešiť predovšetkým naše zmysly a vykúzliť nám v obývačke obraz s reálnejšími vlastnosťami a panoramatickým efektom, ktorý sa postará o to, že veľké sa bude zdať ešte väčšie. A nielen väčšie, ale aj priestorovejšie, lepšie pozorovateľné z akéhokoľvek uhlu. Hlbšie a kontrastnejšie. Za to všetko možno vďačiť ich zakriveniu. To však nie je jediným technologickým trendom v segmente televízorov. Veľká pozornosť sa venuje aj obrazu a jeho kvalite. Vďaka konverzii bude z HD obrazu po novom formát UHD, krajší a ostrejší bez ohľadu na vlastnosti zdroja. Vďaka nej obraz získava štvornásobne väčšie rozlíšenie a viac pixelov ako Full HD, a to bez ohľadu na vlastnosti zdroja. Patentovaná technológia Upscalling prevádza nižšie zdroje rozlíšenia na kvalitu UHD a následne je kvalita obrazu optimalizovaná spracovaním každého bloku obrazu. Výsledkom tohto procesu je lepšie zobrazenie detailov, hlbšia čierna a lepší kontrast.

 Aby sme z toho všetkého mali radosť, budú zariadenia doplnené rôznymi SMART funkciami, na ktoré sme si už v podstate zvykli. Aj tie sa však neustále zlepšujú, aby bolo ovládanie jednoduchšie, rýchlejšie a zábavnejšie. Keď sa to všetko zabalí do jedného balíčka, výsledkom bude menšie kino priamo uprostred našej obývačky pripravené potešiť a uľahčiť naše životy. Necháte sa presvedčiť?

Svetová novinka prichádza aj na Slovensko. Ponúkne nám ju Samsung a budeme si môcť vybrať z troch veľkostí – 55, 65 a 78-palcových zakrivených UHD televízorov. Cena sa bude pohybovať v závislosti na veľkosti, a to od 3 269 Eur.

Slováci sa radi oddávajú
Zobraziť galériu (5)

Slováci sa radi oddávajú
Zobraziť galériu (5)

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu