Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ospravedlnenie herca (29) manželke za neveru láme rekordy internetu!

Wen Čang s manželkou, ktorú podviedol
Wen Čang s manželkou, ktorú podviedol (Zdroj: SITA)

PEKING - Ospravedlnenie čínskeho herca manželke, tiež herečke, ktorú podviedol s inou, vytvorila nový rekord na čínskej verzii Twitteri čo do počtu preposlania a komentárov. Jeho kajúcne slová si už prečítalo niekoľko miliónov užívateľov. Tí zároveň nešetrili kritikou na mladíkovu adresu.

Dvadsaťdeväťročný Wen Čang zverejnil na internete niekedy okolo pondelňajšej polnoci vyhlásenie, v ktorom sa vyjadril ku kolujúcim zvestiam, že bol manželke neverný. Napísal v ňom, že on, jeho manželka Ma I- li a ich deti "mohli mať vrelý a príjemný život, ale ja som všetko zničil".

"Zavinil som to sám. Chyba je chyba a nezaslúžim si, aby mi bola odpustené. Som pripravený niesť za to následky. Bude ťažké napraviť všetku tú škodu, ktorú som napáchal. Ale chcem sa o to pokúsiť. Musím sa o to pokúsiť," pokračoval v pokornom ospravedlnení.

Do dneška jeho vyhlásenie užívatelia preposlali viac ako 1,2 miliónkrát a nazbieralo takmer 1,9 milióna komentárov - z veľkej časti negatívnych.

Škandál okolo filmovej a televíznej hviezdy má v Číne taký veľký ohlas zrejme aj kvôli jeho doterajšej povesti citlivého a šťastne ženatého muža žijúceho pre svoju rodinu. Táto udalosť je teraz na čínskom internete pretriasanejšia ako pátranie po nezvestnom malajzijskom lietadle, na palube ktorého bola zhruba polovica čínskych cestujúcich.

Wen však stále zaostáva za 3,4 milióna preposlaniami, ktoré dosiahla americká moderátorka Ellen DeGeneres, keď na Twitter umiestnila fotografiu z marcového odovzdávania Oscarov. Na nej sa sama zvečnila spoločne s hviezdami ako je Bradley Cooper, Jennifer Lawrenceová, Brad Pitt, Julia Roberts, Meryl Streep a Kevin Spacey.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu