Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO, ktoré má dokázať existenciu mimozemšťanov: Takto sa pred ľudstvom schovávajú?

Navštívili nás mimozemšťania?
Navštívili nás mimozemšťania? (Zdroj: Foto: youtube)

SAO PAULO - Tak toto ste ešte nevideli! Internetom koluje úžasné, dych vyrážajúce a strach naháňajúce VIDEO. Cestujúcim sa počas jazdy v aute podarilo natočiť niečo neuveriteľné. Muži ostali v nemom úžase, keď videli, ako na oblohe spoza mraku zostupuje neidentifikovateľný predmet v podobe lietajúceho taniera. Na oblohe razom zastane, nastane obrovské svetlo, z ktorého putujú priamo na zem žeravé gule. Navštívili nás mimozemšťania? Pozrite si nasledujúce VIDEO a neuveríte vlastným očiam. Odborníci sa k záhade vyjadrili.

Internetom koluje úžasné VIDEO. Podarilo sa ho natočiť cestujúcim v Brazílii. Na oblohe spozorovali neidentifikovateľný predmet. V nemom úžase zastali a so zatajeným dychom sledovali a natáčali neuveriteľnú udalosť. Spoza mraku jasne vidieť ako vyletúva neznámy predmet. Podobné objekty sa označujú v laických, ale aj odborných kruhoch ako lietajúce taniere, ktoré majú mimozemský pôvod.

Na VIDEU jasne vidieť, ako sa z objektu na oblohe razom uvoľní prenikavé zelenožlté svetlo, ktoré pripomína ohnivú guľu. Neuveriteľné divadlo má pokračovanie, keď sa z rozžeravenej plazmy uvoľnia dve jasne svetelné ohnivé gule. Neznáme sondy potom zostupujú na zem. Pozrite si zábery a sami posúďte, či môžu byť reálne.

"Video bolo už pred časom preukázané ako falošné," potvrdila Gabriela Slováková z UFO klubu Slovenska. Ide o dokonalú počítačovú animáciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu